42. Yapı Fuarı –Turkeybuild İstanbul, kapılarını açmaya hazırlanıyor

42. Yapı Fuarı –Turkeybuild İstanbul, kapılarını açmaya hazırlanıyor

Dergi: 1440       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 12/06/2019      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


42. Yapı Fuarı –Turkeybuild İstanbul, kapılarını açmaya hazırlanıyor

42 yıldır Türk yapı sektörünün ve bölgesinin en büyük uluslararası buluşma noktası olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul bu yıl 18-22 Haziran tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

 

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul bu yıl düzenlenecek VIP Yurt Dışı Alım Heyeti programı ile VIP Yurt Dışı Alım Heyeti programları kapsamında Azerbaycan, Gürcistan, Almanya, İran, Filistin, Katar, BAE, Cezayir, Birleşik Krallık, Hollanda, Suudi Arabistan, Fransa, İspanya, Hindistan gibi ülkelerden 120’nin üzerinde gelecek önemli alıcıları ağırlayacak.

42 yıldır Türk yapı sektörünün en büyük zirvesi olan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 18-22 Haziran tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul en son yenilik ve teknolojileri barındıran ürün çeşitliliği, uluslararası etkinlikleri ve yarattığı iş fırsatları ile bu yıl da sektörün zirvesi olacak. Fuarda yapı ve malzeme sektörünün 2019 gündemleri, “İhracat, Renovasyon ve Teknoloji” üçgeninde 5 güne yayılan oturumlarda ele alınacak.

Fuar açılış gününde ise sektörün öncü derneklerinden ÇEDBİK, GİİP, GİSP, GYODER, İNDER, İstanbul SMD, İzmir SMD, TMMMB, Türk SMD, Türkiye İMSAD, ULI Türkiye’nin başkan ve yatırımcılarının yer alacağı “gündem buluşması” kapsamında 2018-2019 yılı değerlendirilecek, 2020 öngörüleri paylaşılacak. Ayrıca Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği, Türk Eximbank ve Türkiye İMSAD yöneticileri tarafından “Yatırım Odağı Forumu’nda sektörde yeni pazar ve odak alanlarından “Turizm ve İnşaat” gündeme alınacak.

Her yıl Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’un sunduğu platformla gelenekselleşmesi öngörülen buluşmada, sektörün geçirdiği yılın malzeme, inşaat, ekonomi ve planlama perspektiflerinden değerlendirilmesi, gelecek projeksiyonlarının tartışılması, fuarın ilk gününden mesajlar verilmesi ve yerel yönetim ile devlet politikalarının mercek altına alındığı konu başlıklarının gündeme gelmesi hedeflenecek.

Bu yıl 17 ülkeden 600’ün üzerinde katılımcı ve 90.000 üzerinde ziyaretçiyi ağırlamayı hedefleyen Yapı Fuarı’nda bu yıl da iş makineleri, nalburiye ve el aletleri, yapısal çelik, prefabrike yapılar, yapı sistemleri, iç yapı ve dekorasyon, duvar ve döşeme kaplamaları, banyo - mutfak donanımları, kapı ve aksesuarlar, elektrik, aydınlatma, otomasyon, yalıtım, yapı kimyasalları, boya, çatı, doğrama (kapı - pencere), cephe, otomatik kapı - geçiş sistemleri, gölgelendirme, kaba yapı, tesisat, asansör, çevre düzenleme ve yazılım alanlarında hizmet veren yerli ve yabancı firmalar yer alacak. Katar, İran, Rusya, Çin, BAE, İtalya, Suudi Arabistan, Güney Kore, Tayvan, Çekya, KKTC, Türkiye, Almanya, Polonya, Ukrayna, Hindistan ve Portekiz gibi birçok ülke fuarda yeni ürün ve hizmet teknolojilerini sergileyecek.



42. Yapı Fuarı –Turkeybuild İstanbul, kapılarını açmaya hazırlanıyor




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower