AFRAY’da Çalışmaların 2. Aşamasına Gelindi

AFRAY’da Çalışmaların 2. Aşamasına Gelindi

Dergi: 1456       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 09/10/2019      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


AFRAY’da Çalışmaların 2. Aşamasına Gelindi


Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in seçim vaatlarinden birisi olan AFRAY projesinde girişimler ve çalışmalar olumlu sonuç verdi. Başkan Zeybek konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “22 Ekim’de AFRAY’ın proje ihalesi yapılacak. Bu müjdeyi vatandaşlarımla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

 
Afyonkarahisar şehir merkezinin en büyük sorunlarından birisi olan toplu taşıma ve trafik sıkışıklığını önlemek için Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in seçim vaadleri arasında yer alan AFRAY projesinde süren çalışmalar hızla devam ediyor.

180 GÜNDE BİTECEK


TCDD ile ortaklaşa yapılacak olan AFRAY projesinde geçtiğimiz aylarda Genel Müdürlük tarafından Afyonkarahisar 7. Bölge Müdürlüğüne etüt projesinin yapılması için 680 bin TL ödenek gönderilmişti

. Gönderilen bu para ile AFRAY projesinin etüt çalışmaları tamamlandığı öğrenildi. AFRAY’ın proje ihalesinin 22 Ekim’de yapılacağının bilgisini paylaşan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Seçim vaadim olan AFRAY’da çalışmaların ikinci aşamasına gelindi.

22 Ekim’de TCDD7 Bölge Müdürlüğünce yapılacak olan proje ihalesinin kazanacak olan firma sondaj. zemin etüdü başta olmak üzere güzergahın maliyetiyle birlikte AFRAY’ın yapım ödeneğini 180 içerisinde belirleyecek.  Çıkacak olan rakam üzerinden 2020 ylında AFRAY ‘ın ihalesi TCDD 7. Bölge Müdürlüğümüz tarafından yapılacak” dedi.



AFRAY’da Çalışmaların 2. Aşamasına Gelindi




Linkedin


Nordex

hakan plastik
nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower

EIF Konferansı