Alman Nükleer Sanayisi Afrika'ya Türkiye Üzerinden Açılacak

Alman Nükleer Sanayisi Afrika'ya Türkiye Üzerinden Açılacak

Dergi: 1424       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 11/02/2019      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Alman Nükleer Sanayisi Afrika'ya Türkiye Üzerinden Açılacak


 

Nükleer teknoloji alanında önemli bir tecrübeye sahip olan Almanlar, Afrika ve Ortadoğu’daki nükleer santral projelerinde yer alabilmek için 16 firmayla İstanbul’da düzenlenecek 6. Uluslararası Nükleer Santraller Zirvesi ve Fuarı’na katılacak

 

Afrika, Ortadoğu ve Türkiye’deki nükleer enerji yatırımlarına yön veren 6. Uluslararası Nükleer Santraller Zirvesi ve Fuarı’na Alman firmalarından yoğun bir katılım bekleniyor. Nükleer enerji santrallerinde birçok aşamada görev alan şirketleri bir araya getiren VGB PowerTech isimli uluslararası dernek ve üyesi 16 Alman firma, 5-6 Mart 2019 tarihlerinde, İstanbul’da düzenlenecek 6. Uluslararası Nükleer Santraller Zirvesi ve Fuarı’na katılacak.

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın desteğiyle Nükleer Mühendisler Derneği (NMD) ve Ankara Sanayi Odası (ASO) tarafından hayata geçirilen 6. Uluslararası Nükleer Santraller Zirvesi ve Fuarı, firmalar arasında önemli ticari iş birliklerine aracılık edecek.

 

Almanlar Afrika ve Ortadoğu’daki nükleer projelerini yakın markaja aldı

 

Almanya’dan Zirve’ye gelecek firmalar arasında; Aqseptence Group, Böllhoff, ditec, Halfen, HaWig, Hodapp, IMI Bopp & Reuther, INP Engineering & Services, Lanxess, Taprogge, Minimax Fire Solutions, Schmiedewerke Gröditz, Sommer Design & Security, Xorella Frank, IBB Gmbh ve konsorsiyum olarak IBB Anlagenautomatisierung, MLP Prozessleittechnik ve TWE yer alıyor.

 

kleer Mühendisler Derneği Başkanı Dr. Erol Çubukçu, Zirve’ye katılacak Alman firmalarının Afrika, Ortadoğu ve Türkiye’deki nükleer projelerle ilgili iş birliği fırsatlarını değerlendireceklerini bildirdi. Dr. Çubukçu, Zirve’de 200’e yakın ticari eşleştirme görüşmesinin ve birçok iş bağlantısının yapılmasını beklediklerini de sözlerine ekledi.

 

Pullman İstanbul Convention Center’da gerçekleşecek 6. Uluslararası Nükleer Santraller Zirvesi hakkında detaylı bilgi almak için www.nuclearpowerplantssummit.com internet adresi ziyaret edilebilir.

 



Alman Nükleer Sanayisi Afrika'ya Türkiye Üzerinden Açılacak




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower