Anadolu Flygt, Xylem Markaları ile portföyünü genişletiyor 

Anadolu Flygt, Xylem Markaları ile portföyünü genişletiyor 

Dergi: 1419       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 10/01/2019      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Anadolu Flygt, Xylem Markaları ile portföyünü genişletiyor 


Çalışmalarını küresel su teknolojisi sağlayıcısı Xylem Water Solutions şirketi ortaklığı ile sürdüren Anadolu Flygt, Xylem’in yeni markaları ile portföyünü Türkiye’de genişletiyor.

Xylem, daha akıllı ve sürdürülebilir su yönetimi sağlamaya yönelik geliştirdiği teknolojilerle küresel olarak su sektörünün en kalıcı ve zorlu sorunlarına yenilikçi çözümler üretiyor. Bu amaca yönelik son yıllarda bünyesine eklediği yeni markaları ile çözüm yelpazesini genişletmiş ve yeteneklerini önemli ölçüde güçlendirmiştir. Xylem markalarının, su dünyasındaki işbirliğinin sunduğu çözüm önerilerini Türkiye’deki su ve atık su yöneticileri ile paylaşmak ve birlikte sıkı bir işbirliği içinde çalışmak için sabırsızlanıyoruz.

Xylem’in akıllı su çözüm yelpazesindeki markaların Türkiye’de satış ve satış sonrası hizmetlerini yürütmekte olan Anadolu Flygt müşterilerine yeni çözüm önerileri sunuyor ve su kaynaklarının sürdürülebilirliğine Türkiye’de öncülük ediyor. Anadolu Flygt portföyüne eklenen Xylem markaları – Pure Technologies, Sensus, Visenti, MJK – altyapı değerlendirme, hizmet ve ürün yazılımlarını paket olarak sunmaktadır. Gelişmiş Altyapı Analizi ( Advanced Infrastructure Analytics – AIA ) platformu içinde yer alan bu markalar akıllı izleme ve teşhis yöntemleriyle su şebekesinin ömrünü uzatmaktadır.

Alanında Türkiye’de en çok tercih edilen firma olan Anadolu Flygt, konusunda en geniş ürün portföyüne sahip kuruluştur. Bünyesine eklenen YSI, WTW, Global Water ve Goulds Water Technology markaları ile de birlikte toplamda 13 ayrı Xylem markası ile Anadolu Flygt Türkiye’deki su sorunlarına çözüm üretmektedir. Anadolu Flygt bünyesine eklenen yeni markalar :

 

Pure Technologies ve Visenti yer altı su ve atık su boru hatlarında bilgi toplayarak kaçak, kırık ve hava ceplerini tespit eder. Böylece ana iletim boru hatlarından toplanan güvenilir bilgiler ile doğru yatırım planı hazırlamanıza yardımcı olur. Kaçak su bedellerinin azaltılması ile de işletme maliyetlerinde önemli ölçüde tasarruf sunar, işletmelere finansman gücü sağlar.

 

Sensus – ile akıllı altyapı portföyünü geliştiren Xylem bu markayı 2016 yılında satın almıştır. Sensus ile altyapı, izlenme/ölçme otomasyonuna alınarak durumun sürekli izlenmesi sağlanır. Tüm verilerin anlık ve dönemsel analizi ile şebeke yönetimi gerçekleşir.

 

MJK, YSI, WTW, Global Water – su ve atık suyun arıtılması kimyasal ve biyolojik ölçümlerinin yapılması için kullanılan cihazlardır.

 

Goulds Water Technology belediyeler, su kuruluşları ve fabrikalar için sulama, arıtma, su tedariği ve enerji üretimi gibi alanlarda kullanılan, uçtan emişli, kademeli, in-line, kolon, çift emişli, türbin tip pompalar ve özel üretim büyük pompaların üretiminde liderdir.

 



Anadolu Flygt, Xylem Markaları ile portföyünü genişletiyor 




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower