Ascendum'un Yeni Merkez Üssü: Akça Antalya

Ascendum'un Yeni Merkez Üssü: Akça Antalya

Dergi: 1373       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 16/02/2018      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Ascendum'un Yeni Merkez Üssü: Akça Antalya


ASCENDUM Makina, AKÇA Makina Antalya şubesi ile hizmet ağına yeni bir zincir daha ekledi. Yeni yatırımın sahip olduğu geniş alan ve personel ağı ile ziyaretçilerine hız, kalite ve güç sunacağı vurgulanıyor.

Antalya, Isparta ve Burdur, sahip oldukları zengin maden yatakları ve geniş maden ocakları ile iş makineleri sektörü için adeta bir cazibe merkezi. Özellikle mermer ocak işletmecilerinin makine ve ekipman yatırımlarında büyük bir hız gözlemlenirken iş makineleri pazarı hiç olmadığı kadar hareketleniyor. Köklü birikimi ve uzman kadrosuyla AKÇA Makina, Antalya’da açılan yeni şubesiyle sektör temsilcilerinin hem satış hem de satış sonrasında ihtiyaç duyduğu her an ve koşulda en hızlı desteği sağlamayı hedefliyor.

İş makineleri sektöründeki liderliğini pekiştirmek ve diğer sektörlerdeki müşteri memnuniyetini daha üst seviyelere çıkarmak adına yatırımlarına devam ettiği belirtilen ASCENDUM Makina ve AKÇA Makina’nın yeni şubesi, sahip olduğu geniş alan ve personel ağıyla dikkat çekiyor. 3 bin 500m²’si kapalı olmak üzere 6 bin 500m²’lik alana sahip olan şubede; makina satış, yedek parça satış ve servis hizmetleri, 15 araç ve 25 personelle gerçekleştiriliyor. Sahip olduğu kapalı alan ile aynı anda çok sayıda iş makinasına ev sahipliği yapabildiği belirtilen şubenin Burdur-Isparta çevre yolu üzerinde olmasının, yakın bölgede yer alan çok sayıda ocak ve şantiyelere verilecek hizmetin kalite ve hızını da artırdığı bildirildi.

ASCENDUM Makina’nın gücü bu bölgede fark yaratacak
Yeni şube ile birlikte ASCENDUM Makina’nın Türkiye genelindeki gücünün Antalya bölgesinde de hissedileceğini vurgulayan ASCENDUM Makina CEO’su Tolga Polat, “AKÇA Makina Antalya şubesi, uzun zamandır gündemimizde olan bir projeydi. İş makinaları sektöründe böylesi büyük öneme sahip olan lokasyonda AKÇA Makina ile birlikte kaliteli hizmet ve tecrübelerimizi sektör temsilcileriyle paylaşmak bizler açısından çok değerli. Yarınlarda çok daha büyük işlerin başarılmasına ön ayak olacağına da güvenim tam.” dedi

AKÇA Makina Antalya şubesinin, bölgedeki hizmet faaliyetlerini bir adım ileri taşıyarak ihtiyaçların ivedilikle giderilmesine olanak tanıyacağını belirten AKÇA Makina A.Ş. Genel Müdürü Murat Evcin de ilerleyen dönemler için beklentilerini şu şekilde açıkladı: "17 yıldır Çanakkale’den Antalya’ya kadar olan bölgede Volvo İş Makinaları bayiliğimizde hizmet kalitesini arttırma adına yatırımlarımızın devam edeceğine, bu denli kaliteli bir markaya bu nitelikli tesislerle hizmet verilmesi gerektiğine inanıyoruz.”



Ascendum'un Yeni Merkez Üssü: Akça Antalya




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower