Barsan Lojistik filosunu Tırsan treylerlerle güçlendiriyor

Barsan Lojistik filosunu Tırsan treylerlerle güçlendiriyor

Dergi: 1374       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 22/02/2018      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Barsan Lojistik filosunu Tırsan treylerlerle güçlendiriyor


Tırsan Treyler ile 100 adet treyler alımı için anlaşma imzalayan Barsan Global Lojistik, ilk partide 22 adet tenteli ve 15 adet konteynır şasi olmak üzere 37 adet araç teslim aldı.

Yeni araçlar, Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Barsan Global Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çaptuğ’un katılımıyla düzenlenen teslim edildiler.



Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu törende yaptığı konuşmada, “Barsan bizim dostluğuna, iş ortaklığına ve iş modeline çok önem verdiğimiz bir firma. Türkiye’de sektörün öncü şirketi olarak her dönemde hep bir adım önde gitti. Yıllardır bütün yenilikleri deneyen, her dönemde farklı müşterilerine en iyi çözümleri sunan bir firmamız. Biz de yıllardır onların tedarikçisi olarak çalışmaktan çok mutluyuz. Yıllardır Türkiye’deki Barsan’a araç sattık, şimdi ise Avrupa’daki büyük yatırımlarından dolayı 100 araçlık bir araç alım antlaşması yaptık” dedi.

Uluslararası sahada başarı gurur kaynağı
Lojistik firmalarının zor şartlar altında Türkiye’de başarılı olarak ayakta kalmışlarsa, yurt dışında başarılı olmamaları için hiçbir neden olmadığını, bunun en iyi örneklerinden birinin de Barsan olduğunu ifade eden Nuhoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben her dönemde Türkiye’de Barsan gibi firmaların artması için bir mücadele verdim. Hala o mücadeleyi veriyorum ve açıkça söyleyeyim önemli olan Türkiye’nin temel değerleri ile ilgili ve katma değerleri ile ilgili beraber bir şey yapabilmek. Biz kendi şirketlerimizle uluslar arası bir marka olmaya, uluslararasında ön plana çıkmaya çalışıyor ve bunu istiyoruz, şirketlerimiz uluslararası arenada top koştursun istiyoruz. Bu gün İspanya’da Pazar payı ile ilk üçe giren Beko, Barselona ile sponsorluk anlaşması imzaladı ve biz bununla çok gurur duyduk. Türkiye’nin dünya markası yaratması bizim için çok önemli değerlerdendir. İşte Barsan da bizim bu değerleriyle önemli ve bu değerleriyle öne çıkan bir firmadır.”

Barsan Global Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çaptuğ ise 1982 yılında kurulduklarını ve ağustos ayında 36. yılını tamamladığını, gümrükleme ile başlayan öykülerinin 1990 yılında entegre lojistik kavramına uygun ve uluslararası kara, hava, deniz yolları taşımaları ve depo yatırımlarıyla sürdüğünü söyledi. 1995 yılı ile birlikte yurt dışı yatırımlarına ağırlık veren Barsan, bugün 25 ülkede ve 67 lokasyonda yani lojistik merkezde operasyonlarına devam ediyor.



Barsan Lojistik filosunu Tırsan treylerlerle güçlendiriyor




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı