ÇŞB, Türkiye'nin Endüstriyel Emisyonlar Stratejisinin Entegre Kirliliği İhalesini Erteledi

ÇŞB, Türkiye'nin Endüstriyel Emisyonlar Stratejisinin Entegre Kirliliği İhalesini Erteledi

  • BURADASINIZ
  • /
  • ANA SAYFA
  • /
  • Etüt-Proje İhaleleri

Dergi: 1454       Kategori: Etüt-Proje İhaleleri       Yayınlanma Tarihi: 23/09/2019      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


ÇŞB, Türkiye'nin Endüstriyel Emisyonlar Stratejisinin Entegre Kirliliği İhalesini Erteledi


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı (ÇŞB) Türkiye'nin Endüstriyel Emisyonlar Stratejisinin Entegre Kirliliğin Önlenmesi ve Kontrolüne Uygun Olarak Belirlenmesi (EuropeAid/139596/IH/SER/TR) ihalesi ile ilgili yeni gelişmeler kaydedildi.

Yatırımlar Dergisi'nin aldığı bilgiye göre; daha önce 01 Ekim 2019 olan son teklif verme tarihi 21 Ekim 2019 gününe ertelendi. Ön seçimi kazanan konsorsiyumların tam listesi şöyleydi:

1. Agrotec S.p.A (IT) - Istituto sull'Inquinamento Atmosferico-Consiglio Nazionale delle Ricerche (İtalya) - 2U1K Mühendislik ve Danışmanlık A.Ş. (Türkiye) - Stantec Mühendislik ve Müşavirlik Ltd. Şti.(Türkiye)

2. Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH (Almanya) - Agriconsulting Europe S.A. (AESA) (Belçika) - Eptisa Servicios de Ingenieria S.L.(İspanya) - Eptisa Müh. ve Müş. Hiz. Bil. İnş. Tic. Ltd. Şti. (Türkiye)

3. Hulla & Co. Human Dynamics KG (Avusturya) - Ekodenge Mühendislik Mimarlık Dan. Tic. A.Ş. (Türkiye) - Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO) (Belçika) - Institut National de l'Environnement Industriel et des Risques (INERIS) (Fransa) - Çınar Mühendislik Müşavirlik A.Ş. (Türkiye)

4. Inerco Ingenieria, Tecnologia y Consultoria, S.A. (İspanya) - Io Çevre Çözümleri Ltd. Şti.(Türkiye)

5. Niras IC Sp. z o. o. (Polonya) - Finnish Environment Institute (SYKE) (Finlandiya) - Umweltbundesamt GmbH (Avusturya) - Amec Foster Wheeler E&I GmbH (Almanya) - Rast Mühendislik Hizmetleri Ltd. (Türkiye)

6. WYG International Danışmanlık Limited Şirketi (WYG Türkiye) - Ambiente S.p.A. (İtalya) - Beşer Mühendislik ve Müşavirlik Ltd. Şti. (Türkiye) (GB)

Önceki Haber: Yatırımlar 1451 (GB)

 



ÇŞB, Türkiye'nin Endüstriyel Emisyonlar Stratejisinin  Entegre Kirliliği İhalesini Erteledi




Linkedin


Nordex

hakan plastik
nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower

EIF Konferansı