Çatılarda GES Uygulama Fırsatları Semineri gerçekleştirildi

Çatılarda GES Uygulama Fırsatları Semineri gerçekleştirildi

Dergi: 1374       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 19/02/2018      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Çatılarda GES Uygulama Fırsatları Semineri gerçekleştirildi


Yenilenebilir enerji kaynaklarının öneminin giderek arttığı günümüzde; AOSB ve Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği (GENSED) işbirliği ile “Çatılarda GES Uygulama Fırsatları” konulu seminer gerçekleştirildi.

AOSB’nin Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, seminerin açılışındaki konuşmasında, sanayiciler için enerjinin önemine ve artan maliyetlere dikkat çekerek AOSB Başkanı ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst  Kuruluşu (OSBÜK) Başkan Yardımcısı Sütcü, 1 Nisan tarihinden itibaren de yeni bir tarifenin geleceğini “son kaynak kullanım tarifesi” diye tabir edilen bu uygulama ile elektrik tüketim birim maliyetlerinde ciddi artışlar olacağını, bu nedenle GES yatırımlarının daha cazip hale geleceğini ifade etti.

İki oturum halinde gerçekleşen seminerin birinci bölümünde, Çatılardaki GES’lerin ticarethane, sanayi ve inşaat uygulamalarındaki teknolojik gelişmeler ve kalite kontrolü, 2. oturumunda ise çatı pazarındaki mevzuat ve finans konuları masaya yatırıldı. GENSED Genel Sekreteri Hakan Erkan’ın Moderatörlüğünde gerçekleşen oturumlarda, Zorlu Solar Teknik Uzmanı Ahmet Vehip Baskın, Kaco New Energy Satış Mühendisi Gülşah Mersin, TSE Mühendisi Sadık Esim, Zorlu Solar İş Geliştirme Müdürü Onur Ömer Bayraktaroğlu ve TURSEFF-Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı Banka İlişkileri Müdürü Seyran Hatipoğlu sunum gerçekleştirerek bilgi paylaşımı yaptılar. 



Çatılarda GES Uygulama Fırsatları Semineri gerçekleştirildi




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı