Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İMKON ile değerlendirme toplantısı yaptı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İMKON ile değerlendirme toplantısı yaptı

Dergi: 1406       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 11/10/2018      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İMKON ile değerlendirme toplantısı yaptı



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İMKON Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tellioğlu ve beraberindeki bir heyet ile İMKON Genel Merkezi’nde bir istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. 

Ziyarette, İMKON yöneticileriyle birlikte sektörün geleceğine yönelik değerlendirmelerde bulunan Bakan Kurum, burada yaptığı değerlendirmelerde sektörün büyümesinin ülke çıkarlarıyla doğru orantılı olacağını kaydetti. 

İnşaat sektörünün mevcut durumuna yönelik değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, sektörün geleceğine yönelik atılacak adımlar da masaya yatırıldı. 

İMKON Yönetim Kurulu üyelerinin taleplerini dile getirdiği istişare toplantısında sektörün, standartlarına ve geleceğine yönelik atılabilecek adımlardan birinin bir meslek odasının kurulması yönünde olduğu görüşü ifade edildi. 

Toplantıya İMKON Yönetim Kurlu Üyeleri’nin yanı sıra Bakanlık yetkilileri de katıldı.

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)

Konfederasyona bağlı 5 federasyon ve 51 dernek ve 120.000 üye ile müteahhitlerimizin yurtiçi ve uluslararası sektörel, ekonomik, yerel yönetimler ve hükümet ile olan sorun ve taleplerine çözüm üretmek, sektörel birliği sağlamak, müteahhitlik mesleğinde genel dayanışmayı tesis etmek, mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak, sektörel dürüstlüğü, güveni ve kaliteyi hakim kılmak, meslek disiplini ve ahlakını yerleştirmek, ülkenin kalkınması, ekonominin gelişmesi ve istihdamın arttırılması ve sürdürülmesi ve tüzüğümüzde belirtilen amaç ve hizmetleri yerine getirmek amacıyla Türkiye’de kurulmuş en büyük ve en geniş yapılanmaya sahip  mesleki ve sektörel üst kuruluş ve temsilcidir.



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  İMKON ile değerlendirme toplantısı yaptı




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı