DYOTHERM ISOLTECO 110 ile binaların yangına direnci artıyor

DYOTHERM ISOLTECO 110 ile binaların yangına direnci artıyor

Dergi: 1382       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 16/04/2018      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


DYOTHERM ISOLTECO 110 ile binaların yangına direnci artıyor


DYO'nun yalıtım alanındaki yenilikçi ürünü DYOTHERM ISOLTECO 110 ile binaların yangına direnci artıyor. Binalarda A sınıfı yangın direnci sağlayan DYOTHERM ISOLTECO 110, yaşam alanlarında 360 derece koruma sağlıyor. ‘Binaların Yangından Korunması Hakkındaki Yönetmelik'te yer alan kriterleri karşılayan DYOTHERM ISOLTECO 110; Isı yalıtım kabiliyeti yanında A sınıfı yangın direnci özelliğine de sahip.

Türk boya sektörünün öncü şirketi DYO,yalıtımda 4.0 devrimini başlattığı DYOTHERM markasıyla boyadaki uzmanlığını yalıtım sektörüne de taşıdı. DYOTHERM'in yapıları kışın soğuktan, yazın da güneş ışınlarından koruyan, dış cephelere rahatlıkla uygulanabilen DYOTHERM ISOLTECO 110, A sınıfı yangın direnci ile binalarda yangın tehlikesinin önüne geçiyor. Hibrit teknoloji ile üretilen DYOTHERM ISOLTECO 110, özel kimyasallarla her biri tek tek kaplanmış EPS tanecikler, çimento ve özel kimyasal katkıların bir araya gelmesiyle oluşturuldu.

DYOTHERM ISOLTECO 110 Isı Yalıtım Ürünü; Uygulandığı cephede termal köprüleri yok ederken, sahip olduğu yüksek su buharı geçirgenliği özelliğiyle, binanın nefes almasını sağlayarak,ısı yalıtımında güvenle kullanılıyor. Ayrıca uygulandığı cephelerde ses yalıtımına da katkı sağlıyor, darbelere karşı dayanımı, yangın direnci ve çevreye duyarlı yapısı ile yaşam alanlarında 360 derece koruma sağlıyor.

BİNALARIN YANGINDAN KORUNMASI HAKKINDA YÖNETMELİK'E UYGUN

Türkiye genelinde, ‘Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmeliği'nin 27. maddesine göre dış cephelerde bina yüksekliği 28.50 metreden fazla olan binalarda zor yanıcı malzemeden ve diğer binalarda ise en az zor alevlenici malzemeden kullanılması gerekiyor. Uzun süren çalışmalar sonunda üretilen DYOTHERM ISOLTECO 110 ile dış cephesi kaplanmış binalar,A sınıfı koruma ile ‘bina yangın yönetmeliğinde' bina dış cepheleri için istenilen tüm kriterleri karşılıyor.

‘İTFAİYEYİ YORMAYAN ÜRÜN'

Olası bir yangına karşı uygulandığı bina cephelerinde A sınıfı yangın direnci gösteren DYOTHERM ISOLTECO 110 ürününün, Kadıköy'deki duvar reklamında da bu özelliğine dikkat çekiliyor.Reklamda, A sınıfı yangın direnci ile itfaiyenin de işini kolaylaştıran Dyotherm markalı ürünle ilgili olarak bir itfaiye memurunun, “Bizi yormadığın için teşekkürler DYO” sözlerine yer veriliyor.



DYOTHERM ISOLTECO 110 ile binaların yangına direnci artıyor




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower