DYO Teknotex ile yapılar kir ve suya karşı yüksek direnç kazanıyor

DYO Teknotex ile yapılar kir ve suya karşı yüksek direnç kazanıyor

Dergi: 1402       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 10/09/2018      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


DYO Teknotex ile yapılar kir ve suya karşı yüksek direnç kazanıyor


Türk boya sektörünün öncü şirketlerinden DYO, dış cephe boyası Teknotex ile yapılara yüksek koruma sağlıyor. Yağmur suyu ile kendi kendine temizleme özelliğine sahip olan Teknotex uygulanan binalar, “lotus efekti” sayesinde yüksek oranda kir ve su itme direncine kavuşuyor. 

Nilüfer çiçeğinden esinlenilen teknolojiye sahip

Doğada kendi kendini temizleme özelliğine sahip nilüfer çiçeğinden esinlenilerek geliştirilen ve adını yine nilüfer çiçeğinin İngilizcesinden alan “lotus” efekti sayesinde binalar kir tutmuyor. Beton, brüt beton, betopan, gaz beton, briket, tuğla, sıva ve benzeri mineral yüzeylerde rahatlıkla kullanılabilen Teknotex, örtücülüğü ile sektörde öne çıkıyor.

 

Güneş ışınları ve denizin nemine karşı dayanıklı

Neme ve suya dayanıklı, yüksek su buharı geçirgenliği olan DYO’nun üstün özelliklere sahip dış cephe boyasının alkali ve kimyasal direnci de yüksek. Akrilik emülsiyon esaslı, PTFE katkılı Teknotex; su bazlı olup, mat bir görünüme sahip. Aynı zamanda güneş ışınları ve deniz kıyılarında oluşan nemin olumsuz etkilerine karşı da dayanıklılığı ile öne çıkan ürün, sahil kenarındaki yapılar için de uygun.



DYO  Teknotex ile yapılar kir ve suya karşı yüksek direnç kazanıyor




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı