EIF'e İlginin Büyük Olması Bekleniyor

EIF'e İlginin Büyük Olması Bekleniyor

Dergi: 1355       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 13/10/2017      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


EIF'e İlginin Büyük Olması Bekleniyor


Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı (EIF) bu yıl 8-10 Kasım tarihleri arasında ATO Congresium’da Global Enerji Derneği tarafından gerçekleştirilecek.
Geçtiğimiz senelerde 22 bin profesyonel ziyaretçi, CEO, STK temsilcileri, kurum ve kuruluşun ziyaret ettiği ve 15 ülkeden Bakan ve Bakan Yardımcılarının iştirak ettiği EIF bu sene de enerji alanındaki atılımları belirleyecek.
Her yıl Dünya’da ve Türkiye’de enerjinin geleceği, yenilenebilir enerji türlerinin önemi ve kullanımı, petrol ve doğal gaz gibi enerji kaynaklarının durumu başta olmak üzere önemli birçok konu hakkında konuşmaların yapıldığı ve bilgi verildiği fuara bu yıl da ilgi büyük olacak. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın desteği ile yapılan kongre enerji sektörünün gündemini oluşturacak.
Bu yıl 10. kez gerçekleşecek olan EİF’te Türkiye’nin enerji piyasasını değerlendirmek üzere bir araya gelecek olan sektörün karar alıcıları, uzmanları, özel sektör temsilcileri son zamanlarda gündemde olan Milli Enerji ve Maden Politikasının yanı sıra petrol ve gaz üzerine geliştirilen uluslararası projeleri de inceleyecek. Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi EIF 2017’de Onursal Başkan olarak yer alacak.



EIF'e İlginin Büyük Olması Bekleniyor




Linkedin


Nordex

hakan plastik
nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower

EIF Konferansı