ELS Lift, Small Lift ile Distribütörlük Sözleşmesi İmzaladı

ELS Lift, Small Lift ile Distribütörlük Sözleşmesi İmzaladı

Dergi: 1424       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 14/02/2019      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


ELS Lift, Small Lift ile Distribütörlük Sözleşmesi İmzaladı


 

Yıllık üretiminin %60’ını yurtdışına ihraç etmekte olan ELS Lift, geride bıraktığımız yılda yoğun bir ilgi gösterdiği yurtdışı pazarına 2019’un ilk çeyreğinde de devam ederek yeni bir distribütörlük anlaşmasına imza attı.

 

ELS Lift, geçtiğimiz günlerde Bursa’daki fabrikasında, İspanya’nın Barselona kentinde personel yükseltici ekipman kiralama ve satış hizmetlerini yürütmekte olan Small Lift ile bir araya geldi. Small Lift için hazırlanmış makineler üzerinde gerçekleştirilen teknik eğitimlerin ardından, makinelerin İspanya’ya teslimatı yapıldı. Gerçekleştirdikleri toplantıda İspanya pazarına yönelik uygulayacakları satış pazarlama stratejilerine dair önemli kararlar alırken, 14-17 Mayıs tarihleri arasında ELS Lift adına katılım gösterecekleri, Barselona’da gerçekleşmesi planlanan BB Construmat fuarına gönderilecek makine modellerini belirlendi. Ayrıca bu görüşme de ELS Lift ile Small Lift arasında distribütörlük sözleşmesi imzalandı.

 

Görüşmeye dair düşüncelerini dile getiren ELS Lift Genel Müdürü Kerem Bayrak; "İspanyol pazarı, yerel pazarımızla çok benzer özellikler taşımakta. Bu pazarlarda rol alabilmek için, mümkün olan en iyi ortaklara sahip olmamız gerekiyordu. Small Lift’in son derece dinamik yapısı ve müşteri desteğine olan özverisi, ELS Lift’in kurumsal görüşlerine oldukça uyumlu. Bu sebeple, Small Lift ekibini İspanya pazarında ki gelişmelerimiz de stratejik bir anahtar olarak görüyoruz." ifadelerini kullandı.

 



ELS Lift, Small Lift ile Distribütörlük Sözleşmesi İmzaladı




Linkedin


Nordex

hakan plastik
nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower

EIF Konferansı