EÜAŞ Kars Dereiçi HES'in İşletme, Bakım ve Onarımı için İhale Açtı

EÜAŞ Kars Dereiçi HES'in İşletme, Bakım ve Onarımı için İhale Açtı

  • BURADASINIZ
  • /
  • ANA SAYFA
  • /
  • İşletme İhaleleri

Dergi: 1465       Kategori: İşletme İhaleleri       Yayınlanma Tarihi: 09/12/2019       İhale Aşaması: İlan
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


EÜAŞ Kars Dereiçi HES'in İşletme, Bakım ve Onarımı için İhale Açtı


Elektrik Üretim A.Ş. (EÜAŞ) Alpaslan-1 HES İşletme Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan, "Kars Dereiçi HES'in Çalıştırılması Suretiyle Elektrik Enerjisi Üretilmesi İşletme, Bakım, Onarım, Revizyon İşleri ile Diğer Yardımcı Hizmetlerin Hizmet Alımı Yoluyla Yaptırılması Hizmet Alımı" ihalesi ile ilgili ilan 09 Aralık 2019 tarihli Kamu İhale Kurumu (KİK) Bülteninde yayımlandı.

Yatırımlar Dergisi'nin aldığı bilgiye göre; söz konusu ihalenin son teklif verme tarihi 26 Aralık 2019 günü saat 14.00 olarak ilan edildi.

İhale dokümanı, EÜAŞ Alpaslan-1 HES İşletme Müdürlüğünden ( Alpaslan 1 HES İşletme Müdürlüğü Sunay Mah. Erzurum Cad. No:7 Merkez/Muş -  Tel: 0436 212 02 69) görülebilir.

(NA) - KİK No: 2019/639145

 

 

 

İhale İlanının Tam Metni

 

ELEKTRİK ENERJİSİ ÜRETİLMESİ İŞLETME, BAKIM, ONARIM, REVİZYON İŞLERİ İLE DİĞER YARDIMCI HİZMETLERİN YAPTIRILMASI HİZMETİ ALINACAKTIR

ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(EÜAŞ) ALPASLAN-1 HES İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ

İhale Kayıt Numarası : 2019/639145
İşin Adı : Kars Dereiçi Hes'in Çalıştırılması Suretiyle Elektrik Enerjisi Üretilmesi İşletme, Bakım, Onarım, Revizyon İşleri İle Diğer Yardımcı Hizmetlerin Hizmet Alımı Yoluyla Yaptırılması Hizmet Alım İşi
İhale Türü - Usulü : Hizmet Alımı - Açık İhale Usulü
1 - İdarenin
a) Adresi : Alpaslan 1 HES İşletme Müdürlüğü Sunay Mah. Erzurum Cad. No:7 Merkez/MUŞ
b) Telefon ve faks numarası : 4362120269 - 4362120171
c) Elektronik posta adresi : alpaslan-1hes@euas.gov.tr
ç) İhale / Ön Yeterlik dokümanının
görülebileceği internet adresi
:  
2 - İhale konusu hizmetin
a) Niteliği, türü ve miktarı : Alpaslan-1 HES’e bağlı KARS Dereiçi Hidroelektrik Santralı tesisleri ile müştemilâtının çalıştırılması suretiyle elektrik enerjisi üretilmesi ve üretilen enerjinin iletim ve dağıtım şebekesine verilmesi için gerekli işletme, bakım, onarım, revizyon işleri ile diğer yardımcı hizmetlerin hizmet alımı yoluyla yaptırılması hizmet alım işidir.
b) Yapılacağı Yer : Dereiçi HES KARS
c) Süresi : 2 YIL
3- İhalenin / Ön Yeterlik /
Yeterlik Değerlendirmesinin
:
a) Yapılacağı yer : Alpaslan 1 HES İşletme Müdürlüğü Sunay Mah. Erzurum Cad. No:7 Merkez/MUŞ
b) Tarihi ve saati : 26.12.2019 - 14:00
4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4-İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlilik değerlendirilmesinde uygulanacak kriterler:

İhaleye Katılabilmek İçin Gereken Belgeler ve Yeterlik Kriterleri

1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir:

a) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya ilgili Meslek Odası Belgesi;

1) Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya ilgili Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,

2) Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.

            b) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;

1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

2) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimdeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.

            c)  Bu şartname ekinde yer alan standart forma uygun teklif mektubu.

            d Bu Şartnamede belirlenen geçici teminata ilişkin standart forma uygun geçici teminat mektubu veya geçici teminat mektupları dışındaki teminatların Saymanlık ya da Muhasebe Müdürlüklerine yatırıldığını gösteren makbuzlar,

            e) Bu Şartnamenin (7.2) ve (7.3) üncü alt maddelerinde belirtilen, şekli ve içeriği Hizmet Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde düzenlenen yeterlik belgeleri.

             f) Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.

 g) İsteklinin ortak girişim olması halinde, bu Şartname ekinde yer alan standart forma uygun iş ortaklığı beyannamesi.

             h) Bu Şartnamenin 18 inci maddesinde istenmesi halinde, alt yüklenicilere yaptırmayı düşündükleri işlerin listesi.

i) Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan veya davet tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belgenin,

 j)  İhaleye iş ortaklığı olarak teklif verilmesi halinde; İş ortaklığının her bir ortağı tarafından 7.1. maddesinin (a), (b), (e), (f)  bentlerinde yer alan belgelerin ayrı ayrı sunulması zorunludur. İş ortaklığının tüzel kişi ortağı tarafından, iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, bu ortak (i) bendindeki belgeyi de sunmak zorundadır.

 

2. İhaleye iş ortaklığı olarak teklif verilmesi halinde;

2.1. İş ortaklığının her bir ortağı tarafından 7.1. maddesinin (a) ve (b) bentlerinde yer alan belgelerin ayrı ayrı sunulması zorunludur. İş ortaklığının tüzel kişi ortağı tarafından, iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, bu ortak (ğ) bendindeki belgeyi de sunmak zorundadır.

7.3. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

7.3.1. Bu madde boş bırakılmıştır.

7.3.2. İsteklinin ihalenin yapıldığı yıldan önceki yıla ait yılsonu bilançosu veya eşdeğer belgeleri:

7.3.2.1. Bu madde boş bırakılmıştır.

7.4. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

7.4.1. İsteklinin yurt içinde veya yurt dışında kamu veya özel sektörde bedel içeren tek bir sözleşme kapsamında taahhüt edilen ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin olarak;

a) İlk ilan tarihinden geriye doğru son beş yıl içinde kabul işlemleri tamamlanan hizmet alımlarıyla ilgili iş deneyimini gösteren belgeleri veya

b) Devredilen işlerde devir öncesindeki veya sonrasındaki dönemde ilk sözleşme bedelinin en az % 80'inin gerçekleştirilmesi şartıyla, ilk ilan veya davet tarihinden geriye doğru son beş yıl içinde kabul işlemleri tamamlanan hizmet işlerine ilişkin deneyimini gösteren belgeleri,

sunması zorunludur. İstekli tarafından teklif edilen bedelin % 25'den az olmamak üzere, ihale konusu iş veya benzer işlere ait tek sözleşmeye ilişkin iş deneyimini gösteren belgelerin sunulması gerekir.

İş ortaklığında pilot ortağın, istenen iş deneyim tutarının en az % 70’ini, diğer ortakların her birinin, istenen iş deneyim tutarının en az % 10’unu sağlaması ve diğer ortak veya ortakların iş deneyim tutarı toplamının ise istenen iş deneyim tutarının % 30’undan az olmaması gerekir. Ancak, ihaleye katılan iş ortaklığının ortakları tarafından ortaklık oranları ve yapısı aynı olmak kaydıyla daha önce kurulmuş olan iş ortaklığının gerçekleştirdiği bir işten elde edilen iş deneyimini gösteren belgelerin sunulması halinde, pilot ortak ve diğer ortakların her birinin birinci cümledeki oranlara göre asgari iş deneyim tutarını sağlaması koşulu aranmaz. Konsorsiyumda ise her bir ortağın kendi kısmı için istenen iş deneyim tutarını sağlaması zorunludur.

Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, ticaret ve sanayi odası/ticaret odası bünyesinde bulunan ticaret sicil memurlukları veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir tarafından ilk ilan veya davet tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belgenin sunulması zorunludur.

 

 



EÜAŞ Kars Dereiçi HES'in İşletme, Bakım ve Onarımı için İhale Açtı




Linkedin


Nordex

hakan plastik
nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower

EIF Konferansı