GF Hakan Plastik 1. Online Ulusal Su Sempozyumu’na "Oturum Sponsoru" Olarak Katıldı

GF Hakan Plastik 1. Online Ulusal Su Sempozyumu’na "Oturum Sponsoru" Olarak Katıldı

Dergi: 1542       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 15/06/2021      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


GF Hakan Plastik 1. Online Ulusal Su Sempozyumu’na "Oturum Sponsoru" Olarak Katıldı


GF Hakan Plastik 9-10 Haziran 2021 tarihlerinde düzenlenen 1. Online Ulusal Su Sempozyumu’nda "Oturum Sponsoru" olarak yerini aldı.

Bu yıl ilk kez düzenlenen 1. Online Ulusal Su Sempozyumu’nda ülkemizdeki su kaynaklarının sürdürülebilir şekilde kullanılması, su tasarrufunun sağlanması, atık suların arıtımı ve geri dönüşümü ile ilgili tüm konular, son teknolojiler ve gelişmeler masaya yatırıldı.

Türkiye’de alanında ilk olma özelliği taşıyan 1. Online Ulusal Su Sempozyumu’nda katılımcılar GF Hakan Plastik’in sanal fuar standında gezinerek, ürün ve hizmetlerini inceleme; sanal tur imkanı ile üretim tesislerinde 360 derece gezme imkanı buldular.

“Suyun Korunması için Doğru Boru Sistemleri”  

İki gün süren sempozyumda oturum sponsoru olan GF Hakan Plastik adına Teknik Hizmetler ve Eğitim Müdürü Yasemin Arslan bir sunum gerçekleştirdi. Arslan,  “Suyun Korunması için Doğru Boru Sistemleri”  konulu sunumunda, boru sistemlerindeki yanlış yapılan montaj ve uygulamaların su kaçakları üzerindeki önemi üzerinde vurgulamada bulundu. Doğru ürün, montaj ve uygulamalarla ile %33 oranında bir su kaybının önüne geçilebileceğini belirten Arslan, suyun sağlıklı bir biçimde kullanıcılara ulaştırılması için geliştirdikleri çözümler üzerinde durdu. GF Hakan Plastik’in bu bağlamda “SUYUN SONU VAR!”  mottosu ile gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi hakkında da detaylı bilgi paylaşımında bulundu.

GF Hakan Plastik, gerek kendi çalışmaları ile gerekse sınırlı su kaynaklarına sahip olan ülkemiz için farkındalığı artırıcı etkinliklere destek olmaya ve bu bilincin yayılmasına katkı sağlamaya devam edecek.

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6810484276484739072

 



GF Hakan Plastik 1. Online Ulusal Su Sempozyumu’na 




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower