Gizil Enerji Bilim, Tasarım Merkezi Olmaya Layık Görüldü

Gizil Enerji Bilim, Tasarım Merkezi Olmaya Layık Görüldü

Dergi: 1412       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 21/11/2018      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Gizil Enerji Bilim, Tasarım Merkezi Olmaya Layık Görüldü


 

Rafineri, petrokimya başta olmak üzere tüm endüstriyel tesislere ve enerji santrallerine proses, inşaat, çelik, mekanik, borulama, elektrik ve otomasyon alanlarında katma değerli mühendislik ve tasarım hizmetleri sunan Gizil Enerji, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından tasarım merkezi olmaya layık görüldü.

Gizil Enerji özellikle son dönemlerde dijitalleşme alanında geliştirdiği yenilikçi çözümleri ve global iş birlikleri sayesinde alanında farklılaşarak sadece Türkiye’ye değil aynı zamanda yakın coğrafyaya hizmetler sunabilecek hale geldi. Tasarım merkezleri arasında yer alarak kabiliyetlerini daha da çeşitlendirmeyi hedefleyen Gizil Enerji, ülke ekonomimizde katma değer yaratacak, uluslararası pazarda rekabet gücümüzü artıracak ileri teknoloji içeren çözüm ve hizmetlere yatırımlarını arttıracak.

Böylece tasarım yoluyla ülke ekonomisinin uluslararası düzeyde rekabet edebilir bir yapıya kavuşturulmasına yönelik yenilikçi faaliyetlerin geliştirilmesine ve nitelikli işgücü istihdamının artırılmasına katkı sağlayacak.



Gizil Enerji Bilim,  Tasarım Merkezi Olmaya Layık Görüldü




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı