Gizil Enerji Kurucu Ortağı Esma Gülten Çan EY Girişimci Kadın Liderler Programı 2018’e seçildi

Gizil Enerji Kurucu Ortağı Esma Gülten Çan EY Girişimci Kadın Liderler Programı 2018’e seçildi

Dergi: 1408       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 22/10/2018      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Gizil Enerji Kurucu Ortağı Esma Gülten Çan EY Girişimci Kadın Liderler Programı 2018’e seçildi


Gizil Enerji Satış ve Pazarlama Direktörü aynı zamanda şirketin kurucu ortaklarından Esma Gülten Çan, girişimcilere yönelik danışmanlık ve rehberlik alanında bir dünya lideri olan, aynı zaman da başarılı rol modeller ile iletişim kurup iş geliştirme çevrelerine erişen EY Türkiye Girişimci Kadın Liderler listesinin 2018 programına seçildi.

EY Türkiye Girişimci Kadın Liderler Programı, işlerini büyütme hedefi, tutkusu ve potansiyeli olan kadın girişimcilere ulaşarak onların hedeflerini gerçekleştirmelerine yardım edecek etkili bir liderlik programı. İşletmelerinin operasyonlarını kazanımlarla büyüterek uluslararası pazarlarda etkin faaliyet göstermeye hazır, alanında lider olmak isteyen kadın girişimciler için tasarlanmış bu bir yıllık programa, Çan’ın ismi de dahil oldu.

Oryantasyon Konferansı Başladı

EY‘in küresel çapta düzenlediği ve bu yıl 10. yılını kutlayan Girişimci Kadın Liderler Programı (EY Entrepreneurial Winning Women Program) Türkiye’de bu yıl üçüncü kez düzenleniyor. Programın ilk iki yılında toplam 20 kadın girişimciye destek veren EY Türkiye; bu yıl da seçtiği kadın liderleri uluslararası pazarlarda etkin faaliyet göstermeye ve rekabet etmeye hazırlamayı amaçlıyor.

Dünyanın lider danışmanlık ve denetim şirketlerinden EY'in, küresel çapta uyguladığı bu programın (Entrepreneurial Winning Women Programı™’) 2018 dönemi, 10 – 11 Ekim tarihlerinde EY ofisinin bulunduğu Orjin Maslak Plaza’da düzenlenen Oryantasyon Konferansı ile başladı.

Seçimleri Bağımsız Bir Jüri Yaptı

17 Mayıs 2018’de başlayan EY Girişimci Kadın Liderler Programı’nın 2018 dönem başvuruları, 31 Temmuz 2018 tarihinde sona erdi. EY Türkiye, başvurular arasından bağımsız bir jürinin seçtiği ve kriterlere uygun olan kadın girişimcilere, bir yıl boyunca ücretsiz eğitim verecek; kadın girişimcilere şirketlerini büyütmek için ihtiyaç duydukları alanlarda destek ve koçluk sunacak. Aynı zamanda sosyal sorumluluk niteliği de taşıyan program, kadın girişimcilerin; iş dünyasının başarılı yöneticilerinin bilgi ve deneyimlerinden yaralanabilecekleri bir ağa katılmalarına şirketlerini ciro ve istihdam anlamında büyütmelerine imkân sağlayacak.

Gizil Enerji Hakkında

Gizil Enerji rafineri, petrokimya başta olmak üzere proses tesisleri, enerji santralleri, tank çiftlikleri, maden ve altyapı sektörleri de dahil olmak üzere çeşitli alanlarda mühendislik ve anahtar teslim çözümler sağlıyor. Fizibilite çalışması, temel ve detay mühendislik, tedarik, montaj, devreye alma ve bakımdan oluşan tüm proje yaşam döngüsünü kapsayan yetkinliklere sahip olan Gizil Enerji Türkiye, Türkmenistan, Irak başta olmak üzere gerek ulusal gerekse uluslararası prestijli projelerde yer alabilmiştir.

EY Hakkında

EY bağımsız denetim, vergi, kurumsal finansman ve danışmanlık hizmetlerinde bir dünya lideri. Anlayışları ve kaliteli hizmetleri dünya ekonomisi ve sermaye piyasalarında güvenin oluşmasına birçok katkıda bulunuyor. EY, güçlü yönetim ekibiyle tüm paydaş gruplarına verdiği sözleri yerine getirmekte ve bu şekilde çalışanları, müşterileri ve içinde yer aldığı diğer çevreler için daha iyi bir çalışma hayatı oluşturulmasında önemli bir rol üstleniyor.

 



Gizil Enerji Kurucu Ortağı Esma Gülten Çan EY Girişimci Kadın Liderler Programı 2018’e seçildi




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı