Gümüşhane-Bayburt Havalimanı 2020'de tamamlanacak

Gümüşhane-Bayburt Havalimanı 2020'de tamamlanacak

Dergi: 1361       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 20/11/2017      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Gümüşhane-Bayburt Havalimanı 2020'de tamamlanacak


 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Bayburt 6. Olağan İl Kongresine katılarak bazı açıklamalar yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gümüşhane-Bayburt Havalimanı projesinin 2020'de biteceğini belirtti.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Bayburt İl Kongresi'ndeki konuşması şu şekilde:

"Bayburt'a yakışır 2 kapalı spor salonumuz olacak. AK Parti teşkilatımızın kıymetli mensupları, sevgili Bayburtlular, değerli bakan arkadaşlarım, milletvekillerimiz, geleceğimizin teminatı sevgili gençler, sizleri hasretle, muhabbetle selamlıyorum. Yaklaşık 2 yıllık hasretin ardından, evliyalar şehri, milli mücadelenin şehri Bayburt'ta olmaktan büyük bi bahtiyarlık duyuyorum. Bizi gerçekten coşku ile bağrına basan tüm Bayburtlu kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Bir şeyi burada söylemeden geçemeyeceğim. Biraz sonra içeride bunları anlatacağım ama sizlere de buradan bu müjdeyi vermek istedim. İnşallah 2020'ye kadar Gümüşhane ve Bayburt illerimize hizmet verecek olan havaalanımızı bitireceğiz. Bu havaalanımızla da birlikte inşallah artık Gümüşhane'nin ve Bayburt'un uzun yol sıkıntısı da aşılmış olacak ve Salyazı'daki bu havaalanı inşallah uzun yolları kısa edecek. Tabi baraj çalışmalarımız devam ediyor. Bunun yanında da inşallah bir sözüm daha vardı gelirken Gençlik ve Spor Bakanımıza da onun talimatını özellikle verdim. O da şu, Gümüşhane'ye ve Bayburt'a kapalı spor salonlarımızı süratle yapılması konusu. Şuanda biz Bayburt'ta ki bu kapalı spor salonunu yeterli bulmuyoruz, yakışmıyor Bayburt'a. Şimdi artık Bayburt'a yakışanını yapacağız. Gümüşhane'nin ki de Gümüşhane'ye yakışmıyor, oraya da inşallah yakışanını yapacağız. Bu salonlarımızda inşallah 3 bin ile 4 bin kişiyi rahatlıkla alabilecek salonlarımız olacak."



Gümüşhane-Bayburt Havalimanı 2020'de tamamlanacak




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı