Hager’den elektrik panolarına ‘yeni’ tasarım

Hager’den elektrik panolarına ‘yeni’ tasarım

Dergi: 1541       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 09/06/2021      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Hager’den elektrik panolarına ‘yeni’ tasarım


Akıllı bina otomasyonlarında konfor ve teknolojiyi bir arada sunan Hager; tasarımından ödün vermeden multimedya entegreli  dağıtım panoları ile konut sektöründe teknoloji ve konfor standartlarını yeniden şekillendiriyor. Elektrik panoları artık dolap altlarına gizlenmekten çıkıyor.  Panolar, ince tasarımı ile konut ambiansına özgün bir hava katacak.

Konfor ve teknolojiyi bir arada sunan multimedya entegreli dağıtım panoları kusursuz tasarımıyla yaşam alanlarına estetik katarken, aynı zamanda konut içerisinde ambiyansa uymayan endüstriyel panolardan kurtarıyor. Bu sistem, zayıf akım gözünde bulunan internet ve TV çıkışları gibi farklı fonksiyonların sadece tek bir pano üzerinden kontrolünü sağlıyor.  Hager tasarımıyla, panolardaki ekipmanların düzensiz durmasını engelleyerek, panonun bütünlüğünü bozacak birçok etkene karşın patentli aksesuar çözümleri sunuyor. Dünya genelindeki 25 fabrikası ile 136 ülkede faaliyet gösteren Hager Group, Türkiye ayağında da fark yaratmaya devam ediyor. Hager Group Türkiye, multimedya entegreli dağıtım sistemi ile elektrik panolarına farklı bir soluk getiriyor.

Panolar dolaplardan çıkıyor

Güvenlik, konfor ve tasarruf avantajlarıyla özellikle pandemi döneminde yoğun talep gösterilen akıllı ev teknolojilerine bir yenisi daha eklendi. Değişen ihtiyaçlar ve trendler doğrultusunda Hager Group Türkiye, tarafından tasarlanan elektrik panoları yeni gövdesiyle dolap altlarına saklanmaktan kurtuluyor. Multimedya entegreli dağıtım panoları ince ve sade tasarımıyla plastik, hibrit ve metal ham maddeleri ile farklı tasarımlara entegre olabiliyor. Panolar, geniş ürün yelpazesiyle servislerin düzenli dağılımına olanak sağlıyor. 

Pratik ve şık çözümler

Mevcut elektrik panolarının kaba görüntüsü ve kablo dağınıklığına pratik ve şık bir çözüm  sunan yeni multimedya dağıtım panoları, kablolarınızı dert olmaktan çıkarıp dekoratif bir tasarımın parçası haline getiriyor. Modern bir yöntemle kablolarınızdan kurtulmanızı sağlayan yeni ve ince tasarım; kablolarınızın fark edilmeyeceği bir sistem sunuyor.

 

Hager Group Hakkında: 1955 yılından bu yana Akıllı Evler, Bina Otomasyonu, Güvenlik Sistemleri ve Bina Kablo Aksesuarları ile enerji yönetim ve dağıtım sistemlerine öncülük eden Hager Group, enerji dağıtım sektörünün lider şirketlerinden biridir. Bağımsız bir aile şirketi olan ve Almanya'da kurulan Hager Group, endüstrinin inovasyon liderlerinden biri olup, 11.500 çalışana ve 2.3 milyar Euro yıllık ciroya sahiptir. Ürünleri ve sistemleri dünya üzerinde 24 farklı noktada üretilmekte ve yine dünya üzerinde 136'den fazla ülkede Hager markasına güvenen müşterilere iletilmektedir. Hager’in çözüm ve servis çeşitliliği, enerji dağıtımından kablo yönetimine, güvenlik sistemlerinden bina otomasyonuna kadar uzanmaktadır. Müşteriler ve alanında son derece uzman mühendisler ile sürekli fikir alışverişinde bulunarak proje çözümleri üretilmesi, Hager’in en temel çalışma prensibidir. Enerji verimliliği sağlayarak doğanın korunması ve uygun maliyette en kaliteli projelerin üretilmesi ise Hager’in en önemli amacıdır.

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6808635357228212224

 



Hager’den elektrik panolarına ‘yeni’ tasarım




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower