Hanifi Mutlu, SERKAP Başkanlık görevini Zeki İlter Yurtbay'a devretti

Hanifi Mutlu, SERKAP Başkanlık görevini Zeki İlter Yurtbay'a devretti

Dergi: 1434       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 25/04/2019      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Hanifi Mutlu, SERKAP Başkanlık görevini Zeki İlter Yurtbay'a devretti

SERFED Genel Merkez binasında gerçekleştirilen Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği (SERKAP) 11’inci Olağan Genel Kurul Toplantısı, seramik sektörünün değerli duayenleri, yönetim kurulu başkanları ve dernek bünyesinde yer alan profesyonellerin yüksek oranda katılımları ile gerçekleştirildi.

Türkiye Seramik Federasyonu (SERFED) Genel Merkez binasında gerçekleştirilen Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği (SERKAP) 11’inci Olağan Genel Kurul Toplantısı, seramik sektörünün değerli duayenleri, yönetim kurulu başkanları ve dernek bünyesinde yer alan profesyonellerin yüksek oranda katılımları ile gerçekleştirildi. 

2017-2019 yılları arasında 10’uncu Dönem SERKAP Başkanlığı görevini yürüten, Yüksel Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Mutlu, geçmiş dönemde gerçekleştirdikleri faaliyetleri ve gelecek döneme dair temennilerini aktarırken, 11’inci Olağan Genel Kurul Toplantısında, Yeni Yönetim Kurulu'nun belirlenmesi hususunda oy birliği ile alınan kararla 11’inci Dönem SERKAP Başkanlık görevini Yurtbay Seramik İcra Kurulu Başkanı Zeki İlter Yurtbay'a devretti ve böylece Z. İlter Yurtbay, 11 dönem içerisinde seçilmiş en genç başkan olma unvanını da kazanmış oldu.

Alınan tüzük değişikliği kararı ile SERKAP yönetim kurulunun faaliyet süresi iki yıldan, üç yıla uzatılırken Yurtbay Seramik İcra Kurulu Başkanı Zeki İlter Yurtbay, oy birliğiyle 11’inci Dönem SERKAP Yönetim Kurulu Başkanı seçilerek 2019-2022 yılları arasında sürdüreceği görev dönemi ile ilgili yol haritasını hazırun ile paylaştı.



Hanifi Mutlu,  SERKAP Başkanlık görevini  Zeki İlter Yurtbay'a devretti




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı