Hidrokon, Tam Katlanır HK 110 E8 + J12 E6 Vinç Modelini Tanıttı

Hidrokon, Tam Katlanır HK 110 E8 + J12 E6 Vinç Modelini Tanıttı

Dergi: 1445       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 19/07/2019      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Hidrokon, Tam Katlanır HK 110 E8 + J12 E6 Vinç Modelini Tanıttı


Hidrokon, tam katlanır HK 110 E8 + J12 E6 vinç modelini geçtiğimiz aylarda Almanya’da düzenlenen Bauma Fuarı’nda tanıttı.

Avrupa pazarı odak noktasına alınarak üretimi gerçekleştirilen bu model, Avrupa regülasyonlarına uygun, donanımı, teknolojisi ve tasarımı pazar talep ve ihtiyaçlarına göre hazırlanmış.
Hidrokon, Konya’da bulunan 46.000 metrekare alanı ile Orta Doğu ve Doğu Avrupa’nın en büyük vinç üretim tesisine sahip. Yıllık 350 vinç üretimi gerçekleştirebilen bu tesis şuan Türkiye’nin en büyük vinç üretim gücü. Bu tesiste üretilen HK 110 E8 + J12 E6, sahip olduğu donanımlar ve mühendisliği ile Hidrokon adının dünya vinç pazarında daha sesli yankılanacağının bir göstergesi.

Dünya kriterlerini karşılıyor

Hidrokon, son dönemlerde Avrupa pazarına odaklanmış durumda. Bauma Fuarı’nda beklenenin üstünde bir ilgi gören HK 110 E8 + J12 E6, Avrupa markaları ile rekabet edecek bütün özellikleri bünyesinde barındırıyor. İhracatın yıldızı olarak görülen model, tamamen yerli yazılım kullanıyor. Hidrokon mühendisleri tarafından, Avrupa vinç satın alma davranışları analiz edilerek ortaya konan ürün, dünya vinç tercih etme kriterlerinin hepsini karşılıyor.

Hafif ama güçlü

HK 110 E8 + J12 E6 Avrupa pazarında tercih edilen tam katlanır vinç tipinin yüksek kaldırma kapasitesine sahip ürünler arasında oldukça güçlü tasarıma sahip. Fiyat performans dengesine baktığımızda pazardaki dengelerini alt üst edecek gibi görünüyorİnsan ve çalışma güvenliğini maksimize eden çalışma prensibine de sahip modelde ayrıca uzaktan kumanda kontrolü de mevcut. Hidrokon tasarım, mühendislik teknoloji kabiliyetini işlediği aracı ile Türkiye’de yakaladığı başarılı ivmeyi Avrupa’ya taşımak istiyor. Yurt içinde lider konumunda olan firma, birçok yeniliğe imza atmış bulunmakta. HK 110 E8 + J12 E6, Avrupalı rakiplerine göre mekanik kabiliyetleri de oldukça başarılı ana kırmada 33° ve ikinci kırmada 25° ters açı kabiliyetiyle dikkatleri üzerinde topluyor.



Hidrokon, Tam Katlanır HK 110 E8 + J12 E6 Vinç Modelini Tanıttı




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı