İBB Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisinin İşletilmesi için İhale İlanında Bulundu

İBB Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisinin İşletilmesi için İhale İlanında Bulundu

  • BURADASINIZ
  • /
  • ANA SAYFA
  • /
  • İşletme İhaleleri

Dergi: 1420       Kategori: İşletme İhaleleri       Yayınlanma Tarihi: 14/01/2019       İhale Aşaması: İlan
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


İBB Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisinin İşletilmesi için İhale İlanında Bulundu


 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan, "Eyüpsultan İlçesi Işıklar Mevkii'nde Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisinin İşletilmesi” ihalesi ile ilgili ilan 13 Ocak 2019 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yatırımlar Dergisi'nin aldığı bilgiye göre; söz konusu ihalenin yeterlilik için son başvuru tarihi 29 Ocak 2019 günü saat 16.30, son teklif verme tarihi ise 30 Ocak 2019 günü saat 13.00 olarak ilan edildi.

Geçici teminatı 20.490.132 TL, muhammen bedeli yıllık brüt cironun %29,3’ü + KDV’si asgari 68.300.440 TL olan ihaleye ait şartnameler, 500 TL karşılığında (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetimi Müdürlüğü Hacıahmet Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No : 1 34440 Kasımpaşa Beyoğlu / İstanbul Tel: 0212 312 68 38) temin edilebilir.

İhale, Eyüpsultan İlçesi, Işıklar Mevkii'nde yaptırılan, Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi’nin, enerji iletim hattının yapılması, tesis için gerekli tüm izinlerin ve lisansların alınması, Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi'nin 10 yıl süre ile işletilmesi ve işletme süresince elde edilen elektrik gelirinden belediyeye pay verilmesi işlerini kapsıyor.

 

 

 

İhale İlanının Tam Metni

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından:
Eyüpsultan İlçesi Işıklar mevkii’nde yaptırılan Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisinin İşletilmesi işinin intifa hakkı karşılığı 10 yıl süre ile ihalesi yapılacaktır.
1) Encümen Kayıt No : 4489
2) İşin Konusu : Eyüpsultan İlçesi, Işıklar mevkinde yaptırılan, Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi’nin, Enerji İletim Hattının yapılması, tesis için gerekli tüm izinlerin ve lisansların alınması, Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisinin işletilmesi ve işletme süresince elde edilen elektrik gelirinden belediyemize pay verilmesi için intifa hakkı karşılığı ihale edilmesi işi
3) İşletme Cinsi : Atık Yakma ve Elektrik Enerjisi Üretim Tesisi
4) Adres Bilgisi : Eyüpsultan İlçesi, Işıklar Mevkii, Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi Sahası
5) ) İşletme Süresi : 10 Yıl
6) Muhammen Bedel : Yıllık Brüt Cironun %29,3’ü + KDV’si (Asgari 68.300.440.-TL + KDV/Yıl olmak üzere)
7) Geçici Teminat : 20.490.132.-TL
8) Yeterlik İçin Son Başvuru
Tarih ve Saati : 29 Ocak 2019 Saat: 16:30
9) İhale Tarihi ve Saati : 30 Ocak 2019 Saat: 13.00
Son teklif verme tarih ve saati : 30 Ocak 2019 Saat: 13:00
10) İhalenin Yapılacağı Yer : İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu
Kemalpaşa Mah. 15 Temmuz Şehitleri Cad. No: 5 Saraçhane - Fatih/İstanbul
11) Yeterlik Başvurusunun
Yapılacağı Yer : Atık Yönetimi Müdürlüğü
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası Hacı Ahmet Mahallesi, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi, No: 1 Kasımpaşa-Beyoğlu/İSTANBUL
12) İhale Usulü: 2886 Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesine istinaden Kapalı Teklif Usulü
13) İhale şartnamesinin görülebileceği veya satın alınabileceği yer: İhale Şartnamesi 500.-TL bedelle İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İBB Atık Yönetimi Müdürlüğü –Hacı Ahmet Mahallesi, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi, No:1 Kasımpaşa-Beyoğlu/İSTANBUL adresinden satın alınabilir veya ücretsiz görülebilir.
Tel: 0 212 312 68 38 Fax: 0 212 449 50 69
14) İhaleye Katılmak isteyenlerden istenen belgeler:
14.1. Yeterlik değerlendirilmesi için istenen belgeler:
14.1.1. Tebligat için Türkiye sınırları içinde adres beyanı göstermesi, (Tüzel Kişiler)
14.1.2. Ticaret ve/veya Sanayi veya ilgili Meslek Odası belgesi;
a) Tüzel kişinin siciline kayıtlı bulunduğu İdareden (Ticaret veya Sanayi Odası, Ticaret Sicili Müdürlüğü, İdare merkezinin bulunduğu yer mahkemesi veya ilgili makamdan) ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, tüzel kişinin siciline kayıtlı olduğuna dair belge.
b) Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan tüzel kişilerin her birinin (14.1.2.a.) fıkrasındaki esaslara göre temin edecekleri belgeleri ibraz etmeleri gerekir.
14.1.3. İmza Sirküleri;
a) Tüzel kişiliğin ihale tarihi itibariyle son bir yıl içerisinde düzenlenmiş noter tasdikli imza sirküsü.
b) Ortak girişim olması halinde, ortak girişimi oluşturan tüzel kişilerin her birinin (14.1.3.a.) fıkrasındaki esaslara göre temin edecekleri belgeleri ibraz etmeleri gerekir.
14.1.4. İstekliler adına vekâleten iştirak ediliyor ise, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin noter tasdikli vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza beyannamesi.
14.1.5. İhaleye konu iş ile ilgili istenen belgeler;
a) LFG - Çöp Gazından elektrik ürettiğine dair EPDK’dan alınmış 4MW ve üzerinde kapasiteye sahip Üretim Lisansına sahip olduğunu gösterir belge.
b) Tek bir sözleşme kapsamında yıllık asgari 5.000.000 ton Katı Atık Bertaraf Tesisleri işletmiş olduğunu gösterir belge.
c) İsteklilerin yıllık en az 50.000.000.-TL ciro yapmış olduğunu gösterir belge.
d) Ortak girişim olması halinde, ortak girişimi oluşturan tüzel kişilerin her birinin (14.1.5.a.), (14.1.5.b.) ve (14.1.5.c.) fıkralarındaki esaslara göre temin edecekleri belgeleri ibraz etmeleri gerekir.
14.1.6. İhale dokümanı satın alındığına dair belge. (İhaleye Ortak girişim olarak katılım olması halinde ortaklardan birisinin satın alması yeterlidir.)
14.1.7. İsteklilerin ortak girişim olması halinde noter tasdikli ortak girişim beyannamesi (ihale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verilir. Ayrıca, ortaklığın bütün ortakları idare ile yapacakları ihale sözleşmesini şahsen veya vekilleri vasıtasıyla imzalayacaklardır.)
14.2. İhaleye katılmak isteyen isteklilerin, tekliflerini aşağıdaki belgelerle birlikte kapalı zarf içerisinde İhale Komisyonuna ibraz etmeleri gerekmektedir.
14.2.1. Teklif mektubunu havi iç zarf.
14.2.2. 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’na uygun olarak düzenlenmiş Geçici Teminatı.
14.2.3. Ticaret ve/veya Sanayi veya ilgili Meslek Odası belgesi;
a) Tüzel kişinin siciline kayıtlı bulunduğu İdareden (Ticaret veya Sanayi Odası, Ticaret Sicili Müdürlüğü, İdare merkezinin bulunduğu yer mahkemesi veya ilgili makamdan) ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, tüzel kişinin siciline kayıtlı olduğuna dair belge.
b) Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan tüzel kişilerin her birinin (14.2.3.a.) fıkrasındaki esaslara göre temin edecekleri belgeleri ibraz etmeleri gerekir.
14.2.4. İmza Sirküleri;
a) Tüzel kişiliğin ihale tarihi itibariyle son bir yıl içerisinde düzenlenmiş noter tasdikli imza sirküleri.
b) Ortak girişim olması halinde, ortak girişimi oluşturan tüzel kişilerin her birinin (14.2.4.a.) fıkrasındaki esaslara göre temin edecekleri belgeleri ibraz etmeleri gerekir.
14.2.5. İstekliler adına vekâleten iştirak ediliyor ise, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin noter tasdikli vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza beyannamesi.
14.2.6. Ortak girişim olması halinde noter tasdikli Ortak Girişim Beyannamesi.
15. İsteklilerin, ihale saatinden önce ihale şartnamesini incelemeleri ve tekliflerini de şartnamede belirtilen şartlar çerçevesinde vermeleri gerekmektedir. İstenilen bütün belgelerin asıl veya noter tasdikli olması gerekmektedir.
16. İhaleye katılmak isteyenlerin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetimi Müdürlüğü - Hacı Ahmet Mahallesi, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi, No: 1 Kasımpaşa-Beyoğlu/İSTANBUL adresine, 29/01/2019 saat: 16:30’a kadar yeterlik müracaatında bulunmaları gerekmektedir. Ancak isteklilere ihaleden önce yeterlik belgesi verilmeyecektir. İhaleye katılmaya hak kazananlar, ihale günü hazır bulunan isteklilerin huzurunda İhale Komisyonunca açıklanacak ve ihaleye katılmaya hak kazanamayanların teklif zarfları açılmadan kendilerine iade edilecektir.
17. Yeterlik Başvuru dosyası İdareye verildikten sonra son müracaat tarihinden önce olsa dahi dosya içerisindeki herhangi bir evrakın değiştirilmesi veya eksik evrakın tamamlanması yönünde yapılacak müracaatlar değerlendirmeye alınmayacaktır.
18. İhaleye katılmak isteyenlerin, yukarıda belirtilen belgelerle birlikte İhale şartnamesinde belirtildiği şekilde hazırlayacakları teklif mektuplarını içeren kapalı zarflarını en geç ihale günü (30 Ocak 2019) saat: 13:00’e kadar Belediye Encümeni’ne (İstanbul Büyükşehir Belediyesi Encümen Müdürlüğü Kemalpaşa Mah. 15 Temmuz Şehitleri Cad. No:5 34134 Fatih/İSTANBUL ) sıra numaralı alındı belgeleri karşılığında teslim etmeleri gerekmektedir. Belirtilen tarih ve saatten sonra verilen teklifler ve postadaki vaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.
19. Söz konusu ihale 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’na göre düzenlenmiş olup istenen bütün bilgi ve belgelerin bu kanuna uygun olması gerekmektedir.
20. Telgraf veya Faks’la yapılacak müracaatlar ve postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.



İBB Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisinin İşletilmesi için İhale İlanında Bulundu




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower