İBB Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı’na Orhan Demir atandı

İBB Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı’na Orhan Demir atandı

Dergi: 1446       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 22/07/2019      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


İBB Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı’na Orhan Demir atandı



İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı’na raylı sistem uzmanı Orhan Demir’i Raylı Sistemler Daire Başkanlığına, çok iyi seviyede Japonca ve İngilizce bilen Doç. Dr Pelin Alpkökin’i, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı’na da Yüksek Mimar Prof. Dr. Yasin Çağatay Seçkin’i atadı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı’na atanan Orhan Demir, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nden 1979'da mezun oldu. Orhan Demir, yüksek lisans eğitimini de İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde tamamladı.

1983-1994 yılları arasında sırasıyla, İmar ve İskan Bakanlığı Büyük İstanbul Nazım Plan Bürosu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, STFA Mühendislik A.Ş.’de şehir plancısı, müdür yardımcısı ve proje müdürü olarak görev yapan Orhan Demir, 1986'dan bu yana, başta İstanbul olmak üzere ülkemizin farklı kentleri ve bölgeleri için hazırlanan ulaşım ana planları, karayolu, tramvay, hafif raylı sistem, metro sistemleri talep analizleri, fizibilite etütleri gibi kentsel ve bölgesel ölçeklerdeki ulaştırma projelerinde görev aldı.
Demir, 1999'dan bu yana Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak ulaşım planlaması konusunda dersler veriyor, atölye çalışmalarına katılıyor.

 

 



İBB  Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcılığı’na  Orhan Demir atandı




Linkedin


Nordex

hakan plastik
nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower

EIF Konferansı