ISK-SODEX Fuarı, Haftaya Başlıyor

ISK-SODEX Fuarı, Haftaya Başlıyor

Dergi: 1555       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 22/09/2021      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


ISK-SODEX Fuarı, Haftaya Başlıyor


Avrasya Bölgesi’nin lider HVAC&R sektörü buluşma noktası olan ve 29 Eylül – 2 Ekim 2021 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek ISK-SODEX Fuarı hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Sağlıklı İklimlendirme Çözümleri temasıyla ziyaretçilerini ağırlayacak olan fuarın ziyaretçi kayıtları ISK-SODEX mobil uygulaması ve www.sodex.com.tr adresi üzerinden alınıyor.

Hannover Messe Sodeks Fuarcılık tarafından, T.C. Ticaret Bakanlığı, KOSGEB ve İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) destekleriyle düzenlenen Avrasya Bölgesi’nin lider HVAC&R sektör buluşması ISK-SODEX Fuarı, 29 Eylül – 2 Ekim 2021 tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Fuarın açılışına sayılı günler kala, ISK-SODEX kapsamında düzenlenecek etkinliklerle ilgili bilgiler de ziyaretçi ve katılımcılar ile paylaşılmaya başladı. 

Yeni normalde tekrar buluşmaya hazırlanan iklimlendirme sektörü, ISK-SODEX’e büyük ilgili gösteriyor. Şu ana kadar yaklaşık 36.000 metrekarelik alanda, 453 firmanın fuara katılımı kesinleşirken; Rusya, Almanya, İtalya, Ukrayna, İran, Özbekistan, Fransa, Japonya ve Fas’tan gelecek katılımcı firmalarla fuarın uluslararası iş birlikleri kurulması açısından verimli ve etkin geçmesi bekleniyor.

Isıtma, soğutma, klima, havalandırma, yalıtım, pompa, vana, tesisat, su arıtma, yangın, havuz ve güneş enerjisi sistemleri başta olmak üzere iklimlendirme sektörünü temsil eden profesyonelleri buluşturacak ISK-SODEX Fuarı kapsamında; İSİB tarafından düzenlenen B2B İkili İş Görüşmeleri ise, 28 – 30 Eylül 2021 tarihleri arasında, HVAC&R sektöründen yaklaşık 250 uluslararası satın almacının katılımı ile gerçekleşecek. 28 Eylül’de gerçekleştirilecek olan B2B İkili İş Görüşmeleri’nin TÜYAP Palas Otel’de yapılması planlanırken, 29 ve 30 Eylül tarihlerinde yapılacak İkili İş Görüşmeleri ise ISK-SODEX Fuar Alanı 11. Hol B2B Alanı’nda gerçekleşecek.  

Fuar ziyaretçilerinin kayıtları ise, daha önce de açıklandığı üzere dijital ortamdan alınıyor. Ziyaretçiler, bu yıl sadece www.sodex.com.tr ve mobil cihazlarda ISK-SODEX uygulaması üzerinden kayıt yaptırarak fuar ve etkinliklere ücretsiz katılım sağlayabilecekler. 

Etkinlikler tarafında ise, düzenlenecek olan Forum Alanı programı web sitesinde açıklandı. Forum alanı programına www.sodex.com.tr web sitesinden ulaşılabiliyor. Artık geleneksel hale gelen ISK-SODEX Fuarı Çekilişi ile de, ziyaretçiler; 8 kombi, 3 duvar tipi kazan, 2 hava temizleme cihazı, 2 duvar tipi split klima, 1 evaporatif soğutucu ve 1 hava filtreleme cihazı ve 1 konut tipi havalandırma ünitesi kazanma şansı yakalayacaklar.

ISK-SODEX’le ilgili detaylı bilgi için www.sodex.com.tr web sitesi ziyaret edilebilir.



ISK-SODEX Fuarı,  Haftaya Başlıyor




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower