İstanbul Büyükyalı Projesi’ne TeknoVinç imzası

İstanbul Büyükyalı Projesi’ne TeknoVinç imzası

Dergi: 1373       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 14/02/2018      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


İstanbul Büyükyalı Projesi’ne TeknoVinç imzası


Zeytinburnu Kazlıçeşme’de ÖZAK GYO – YENİGÜN – ZİYLAN Grubu tarafından toplamda 238.020 m2 inşaat alanına sahip olan ve İstanbul’un en prestijli konut projeleri arasında yer alan İstanbul Büyükyalı Projesi’nde, toplam 12 adet POTAIN kule vinç ve 10 adet STROS dış cephe personel ve malzeme asansörü hizmet veriyor. Bu sayının projenin son aşamalarında 29’a kadar yükselmesi planlanıyor.

Türkiye inşaat sektörünün lider kule vinç, dış cephe personel ve malzeme asansörü tedarikçisi TeknoVinç, İstanbul Büyükyalı Projesi’nde toplamda 12 adet POTAIN kule vinç ve 10 adet STROS dış cephe personel ve malzeme asansörü ile yer alıyor. Özellikle 12 adet kule vincin, imalat programını aksatmaması için, projenin ilerleme durumuna göre yükseltilmesi planlanan ve TeknoVinç tarafından kiralama mühendisliğine özgü çözümler sunulan projede, inşaat sürecinin sonraki aşamalarında sorun yaşanmaması sağlanıyor.

Potain kule vinçler, özel gövde kompozisyonları sayesinde, farklı serbest yüksekliklerde çalışabilme özelliği ve 60 metrelik yatay bomun ucunda 2000 kg. kaldırma kapasiteleri ile, projenin ilerleme hızına büyük katkı sağlıyor.

Deniz kıyısındaki Kazlıçeşme sahil yolunda yükselen Büyükyalı projesi, İstanbul’un boğaz hattını uzatarak, yeni bir deniz semti kuruyor. Büyükyalı projesi, İstanbul’un kara, deniz ve raylı sistem tüm yeni ulaşım akslarının kesiştiği noktada, Tarihi Yarımada’nın yanı başında yer alıyor. 111 dönümlük arazi üzerine inşa edilen Büyükyalı Projesi, “insan” kavramını odağına alarak, sakinlerine her anlamda “iyi bir yaşam” sunmayı hedefliyor.

Büyükyalı’nın mimarlığını, 200’den fazla uluslararası ödülün sahibi İngiliz mimarlık şirketi Chapman Taylor üstleniyor. Projelerinde, yaşayan, yaşama değer katan ve çevreye saygılı tasarımlar gerçekleştiren Chapman Taylor, İstanbul’un zamansız ruhunu, tarihi dokusunu, sıcacık semt hayatını Büyükyalı’ya yansıtan mimari çözümler sunuyor.

Yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen ‘Yeni Şehircilik’ anlayışıyla tasarlanan Büyükyalı projesi, yeşil ve maviyle iç içe, insana saygılı yepyeni bir yaşamın kapılarını TeknoVinç ile aralıyor.

 



İstanbul Büyükyalı Projesi’ne TeknoVinç imzası




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower