İstanbul Sandvik Coromant Center Açıldı

İstanbul Sandvik Coromant Center Açıldı

Dergi: 1542       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 16/06/2021      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


İstanbul Sandvik Coromant Center Açıldı


İstanbul Sandvik Coromant Center, 10 Haziran 2021 tarihinde düzenlenen dijital bir törenle kapılarını resmi olarak açtı . Mevcut COVID-19 kısıtlamaları nedeniyle sokağa çıkma yasağı uygulanırken seyirciler, sanal tur ile yeni tesisi gezebildi ve yerel ve global yönetim ekip üyeleri ile iletişim kurabildi.

Etkinlikte konuşmacı olarak Sandvik Coromant Türkiye Genel Müdürü Beysim Çetin ve merkezin resmi açılışını yapan Sandvik Coromant Başkanı Helen Blomqvist yer aldı. Güney Avrupa Satış Genel Müdürü Mattias Nilsson ile Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Küresel Satışlardan Sorumlu Başkanı Eduardo Martin de  törene başkanlık ettiler.

Etkinlikte daha sonra Sandvik Coromant Center'lerin kültürü öne çıkarılarak,  müşterilerin erişim sağlayabileceği bazı aktivite ve tesislerin tanıtımı yapıldı.

Sandvik Coromant Center, canlı ürün tanıtımlarına ve müşteri eğitimlerine yönelik fırsatlar sunacak ve Sandvik Coromant’ın dünya genelinde oluşturulan tesis ağı ile düzenli olarak bir araya gelecek . Bir konferans salonu, entegre sergi salonu ve modern takım tezgahlarının bulunduğu bu yeni merkez, eğitim ve işleme tanıtımlarının yayınlanmasını sağlayan bir dijital canlı işleme sistemine ev sahipliği yapacak. Bu sistem, dünya genelinde katılımcıların gerçek zamanlı olarak işbirliği yapmasına yardımcı olacak.

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6810843098822823936

 

 

 



İstanbul Sandvik Coromant Center  Açıldı




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı