Kayı Holding, GE Healthcare ile 100 milyon dolarlık stratejik işbirliği anlaşması imzaladı

Kayı Holding, GE Healthcare ile 100 milyon dolarlık stratejik işbirliği anlaşması imzaladı

Dergi: 1386       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 16/05/2018      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Kayı Holding, GE Healthcare ile 100 milyon dolarlık stratejik işbirliği anlaşması imzaladı


Kayı Holding ve GE Healthcare 100 milyon dolar değerinde stratejik işbirliği anlaşması imzaladı. Anlaşma, sağlık teknolojileri, altyapı, proje finansmanı ve yönetimi, klinik ve bakım çözümlerinin yanı sıra bölge ülkelerine sağlık hizmetlerini kapsıyor.

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan ve birçok sektörde hayata geçirdiği projelerle fark yaratan Kayı Holding, sağlık alanında dünyanın önde gelen şirketleri arasında yer alan GE Healthcare ile 100 milyon dolarlık stratejik işbirliği anlaşması imzaladı. Dört yıllık anlaşma kapsamında Türkiye başta olmak üzere Afrika, Ortadoğu ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerinde çoklu sağlık projelerinin hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Kayı Holding CEO’su Alpaslan Korkmaz ve GE Healthcare Afrika CEO’su Farid Fezoua tarafından Londra’da imzalanan anlaşmanın imza törenine Türkiye’den ve İngiltere’den üst düzey yetkililer katıldı. Anlaşma dahilinde iki şirket, entegre sağlık çözümleri, sağlık teknolojileri, altyapı, eğitim, klinik ve bakım çözümleri ve sağlık hizmetleri konularında işbirliği yapacak. Bu kapsamda sağlık tesislerinin tasarımı ve inşası, proje yönetimi, son teknolojiye sahip medikal ekipman temini, proje ve ekipman finansmanı gibi hizmetlerin sağlanması amaçlanıyor.

1991 yılında kurulan Kayı Holding, 6 bin çalışanıyla 3 kıtada, 30 ülkede taahhüt, enerji, gayrimenkul geliştirme & yatırım ve sağlık sektörlerinde faaliyet gösteriyor. Şirket, kurulduğu günden günümüze kadar 500’ün üzerinde projeyi tamamladı. Türkiye’deki sağlık hizmetlerinin ve tesislerinin kalitesini ve verimliliğini artırmak amacıyla 2011 yılında Kayı Holding bünyesinde kurulan Kayı Medikal ise klinik hizmetler ve entegre sağlık çözümleri sunmanın yanı sıra Kamu Özel Ortaklığı Projeleri (PPP) ile de işbirlikleri yapıyor.

‘Entegre hizmet anlayışımız hem bize hem de iş ortaklarımıza verimlilik artışı sağlıyor’

İki şirket arasında imzalanan anlaşmanın öneminden bahseden Kayı Holding CEO’su Alpaslan Korkmaz, “Kayı Medikal olarak mühendislik, satın alma, inşaat ve finans iş kollarını tek bir çatı altında toplayarak, iş ortaklarımıza entegre bir hizmet sunuyoruz. Bu hizmet anlayışımız hem bize hem de iş ortaklarımıza verimlilik ve etkinlik artışı sağlıyor. GE Healthcare ile yaptığımız bu stratejik anlaşmanın da orta ve uzun vadede sağlık alanında dünya çapında en büyük müteahhit, yatırımcı ve servis sağlayıcı firmalardan biri olma vizyonumuza önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

Anlaşma hakkında konuşan GE Healthcare Afrika CEO’su Farid Fezoua ise “Kayı Holding ve GE Healthcare arasında imzalanan işbirliği anlaşması gibi ortaklıkların gelişen pazarlar başta olmak birçok ülkeye uluslararası standartlarda sağlık hizmetleri sunma konusunda önemli olduğunu düşünüyoruz. GE Healthcare olarak yerel ortaklıklar ve inovasyona olan bağlılığımız ile sürdürülebilir sağlık sonuçları elde etmek için ihtiyaca yönelik çözümler sunuyoruz” diye konuştu.

Kayı Holding Hakkında

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan Kayı Holding, 6 bin çalışanıyla 3 kıtada, 30 ülkede müteahhitlik, enerji, gayrimenkul geliştirme, yatırım ve sağlık sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Genç ve dinamik kadrosuyla dünya standartlarında hizmet sunma misyonuyla bütün sektörlerde kaliteyi ve müşteri memnuniyetini en yüksek seviyeye çıkaran Kayı Holding, güvenilir ve değer yaratan bir marka olma vizyonunu benimsemiştir. Sosyal sorumluluk bilincini tüm iş süreçlerinde uygulayan Kayı Holding, tüm hizmetlerini verimli ve yaratıcı bir şekilde uygulamaya geçirmek, yönetmek ve teslim etmek için yenilikçi çözümler geliştirmektedir.

 



Kayı Holding, GE Healthcare ile 100 milyon dolarlık stratejik işbirliği anlaşması imzaladı




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower