Kayı Holding Sağlık Sektöründe yeni yatırımlarla büyüyor

Kayı Holding Sağlık Sektöründe yeni yatırımlarla büyüyor

Dergi: 1360       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 15/11/2017      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Kayı Holding Sağlık Sektöründe yeni yatırımlarla büyüyor


Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan; müteahhitlik, enerji, gayrimenkul geliştirme, yatırım ve sağlık sektörlerindeki öncü projelerle fark yaratan Kayı Holding, yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor.

Holding bünyesinde radyoloji, radyoterapi, sterilizasyon, fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmetleri sunan Kayı Medikal, görüntüleme ve tanı hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren Doğu Tıp Görüntüleme Merkezi’nin hisselerinin tamamını satın alarak, sağlık sektöründe de iddialı olduğunu bir kere daha ortaya koydu.

Ağırlıklı olarak inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve bu alanda dünyanın en büyük uluslararası inşaat şirketleri arasında yer alan Kayı Holding, sağlık sektöründe yaptığı yatırımlarla büyüyor. Türkiye’deki sağlık hizmetlerinin ve tesislerinin kalitesini ve verimliliğini artırmak amacıyla holding bünyesinde 2011 senesinde kurulan Kayı Medikal, görüntüleme ve tanı hizmetleri konusunda önde gelen firmalar arasında yer alan Doğu Tıp Görüntüleme Merkezi’ni satın alarak, bu alanda da yatırım kararlığını sürdürüyor.

2013 yılında Abu Dabi merkezli dünyaca ünlü Gulf Capital tarafından %75 hissesi alınan merkez, toplamda 5 hastanede 7 ekipmanla hizmet veriyor. İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 2 Manyetik Rezonans (MR) ünitesi, İstanbul Mehmet Akif Ersoy Göğüs ve Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırıma Hastanesi’nde 1 MR ve 1 Bilgisayarlı Tomografi (BT) ünitesi, İstanbul Silivri Devlet Hastanesi’nde 1 MR ünitesi, İstanbul Avcılar Devlet Hastanesi’nde 1 BT ünitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde 1 MR ünitesi bulunan merkez, satın almadan sonra Kayı Medikal ismi altında hizmet vermeye başladı.

‘Kayı Holding olarak öncü projelerimizle büyümeye devam edeceğiz’

Satın alma hakkında konuşan Kayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Yılmaz, “Görüntülüme alanında Türkiye çapında 42 hastanedeki 85 sistemimizle sektörde pazar liderliğini elimizde bulunduruyor, uzman ve deneyimli kadromuz sayesinde devlet ve üniversite hastanelerine hizmet veren en önemli firma olarak öne çıkıyoruz. Sağlık hizmetlerini inşaattan işletmeye kadar, tek çatı altında toplayan yapımız sayesinde sektörde rakiplerimizden ayrışıyoruz. Kayı Holding olarak sağlık alanındaki öncü projelerimizle ve yeni yatırımlarımızla büyümeye devam edeceğiz” dedi.

‘Kamuda radyoloji sektöründe en büyük yatırımcı ve işletmeci konumundayız’

Kayı Medikal’in kamuda radyoloji sektöründeki en büyük yatırımcı ve işletmeci olduğunu hatırlatan Kayı Holding CEO’su Alpaslan Korkmaz ise, “Kayı Medikal olarak Kayı Holding’in uzun yıllara dayanan tecrübesinden yola çıkarak geleceğe yönelik sağlam adımlar atıyor, yurt içinde ve yurt dışında medikal ve diagnostik faaliyetlerinde hem yatırımcı hem de çözüm ortağı konumunda bulunuyoruz. Anahtar teslim hastane çözümleri sunan, radyoloji, radyoterapi, sterilizasyon, fizik tedavi, rehabilitasyon hizmetleri veren ve aynı zaman sağlık sektöründeki Kamu Özel Ortaklığı (PPP) projelerinde yer alan şirketimiz, bu kapsamda 1990 yılında kurulan ve radyoloji alanının önde gelen firmalarından Doğu Tıp Görüntüleme Merkezi’ni satın alarak sağlık sektöründe de emin adımlarla büyüyor” dedi.

Kayı Holding Hakkında:

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan Kayı Holding, 6 bin çalışanıyla 4 kıtada, 30 ülkede müteahhitlik, enerji, gayrimenkul geliştirme, yatırım ve sağlık sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Genç ve dinamik kadrosuyla dünya standartlarında hizmet sunma misyonuyla bütün sektörlerde kaliteyi ve müşteri memnuniyetini en yüksek seviyeye çıkaran Kayı Holding, güvenilir ve değer yaratan bir marka olma vizyonunu benimsemiştir. Sosyal sorumluluk bilincini tüm iş süreçlerinde uygulayan Kayı Holding, tüm hizmetlerini verimli ve yaratıcı bir şekilde uygulamaya geçirmek, yönetmek ve teslim etmek için yenilikçi çözümler geliştirmektedir.

 



Kayı Holding Sağlık Sektöründe yeni yatırımlarla büyüyor




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower