Komatsu İş Ortaklarıyla Buluştu

Komatsu İş Ortaklarıyla Buluştu

Dergi: 1456       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 09/10/2019      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Komatsu İş Ortaklarıyla Buluştu


Komatsu’nun Türkiye distribütörlüğünü yürüten Temsa İş Makinaları, Komatsu ve Marubeni yetkilileri ile birlikte 30 Eylül’de Türkiye’nin dört bir yanından katılım sağlayan iş ortaklarıyla bir araya geldi.

Komatsu’nun 1983 yılından beri Türkiye ve yanı sıra Azerbaycan, Gürcistan gibi yakın coğrafyalarda distribütörlüğünü yürüten Temsa İş Makinaları, Komatsu’nun önde gelen müşterilerini ağırladı. 30 Eylül’de Esma Sultan Yalısında gerçekleşen etkinlikte 36 yıldır süren ve Türkiye’nin en uzun distribütörlüğü rekoruna sahip bu iş birliği kutlandı. Toplantıda ayrıca bir Marubeni Group şirketi olan ve kısa bir süre önce hisse yapısındaki değişiklikle Marubeni Group içerisindeki yerini sağlamlaştıran Temsa İş Makinaları’nın dönüşüm hikayesine, vizyonuna ve hedeflerine de yer verildi.

Etkinlikte ev sahibi olarak konuşma yapan Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Eşref Zeka, Türkiye’nin en köklü iş makinası şirketlerinden biri olmanın önemine değinerek şunları söyledi: “Temsa İş Makinaları olarak iş ve maden makinaları üretiminde dünyanın lider markası Komatsu ile 36 yıldır Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan pazarlarında faaliyet gösteriyoruz. Faaliyetlerimize başladığımız günden bu yana daima en iyisini hedefleyerek size ve işinize değer katmak için çalıştık. Temsa İş Makinaları olarak 1983 yılından beri yürüttüğümüz Komatsu distribütörlüğü bize çok ciddi bir satış ve satış sonrası hizmetler tecrübesi kazandırdı. Bu tecrübe ve birikim ile birlikte sizlere uzun soluklu çözüm ortağı olmak ve ihtiyaçlarınıza özel hizmet sunabilmek, en öncelikli hedefimiz. Hem Komatsu hem Temsa İş Makinaları’nın “müşteri” ve “çözüm” odaklı yaklaşımı ilke edinmesi müşterilerimiz için büyük avantaj. Komatsu markamız ile gerek satış öncesi gerek satış sonrasında sunduğumuz bütünsel hizmet anlayışımızla; yol, havalimanı, köprü yapımı gibi birçok prestijli projede yer aldık ve almaya devam ediyoruz. Birlikte kazanarak, birlikte büyüyerek iş birliğimizin devam etmesini ümit ediyorum.”



Komatsu İş Ortaklarıyla Buluştu




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower