Komatsu, kuruluşunun 100’üncü yılını kutluyor

Komatsu, kuruluşunun 100’üncü yılını kutluyor

Dergi: 1543       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 19/06/2021      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Komatsu, kuruluşunun 100’üncü yılını kutluyor


İş ve maden makinaları sektöründe sağlamlığı ve yüksek kalitesi ile öne çıkan Japon üretici Komatsu, kuruluşunun 100’üncü yılını kutluyor. Ülkemizde distribütörlüğünü 1983 yılından beri Temsa İş Makinaları’nın yürüttüğü Komatsu, 100. yaşına özel olarak, marka vaadini, değerlerini ve amaçlarını sürdürülebilirlik bakış açısıyla duyurdu. 

Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan distribütörlüğünü Temsa İş Makinaları’nın yürüttüğü dünyanın önde gelen iş, maden ve endüstri makinaları üreticisi Komatsu, içinde bulunduğumuz 2021 yılında 100. yaşını kutluyor. 100. yıl kapsamında, Japon üretici Komatsu “Birlikte Değer Yaratmak” marka vaadi ile geçmiş deneyimini gelecek yıllara aktarma yol haritasını ve 100 yıllık yolculuğunu özetleyen “100 Yıl Birlikte Değer Yaratmak” videosunda tanıttı. 

Temsa iş Makinaları İzmir Showroom'u açıldı

Komatsu 1921 yılında Japonya’nın Komatsu şehrinde, bölgedeki bakır madeninin kapatılmasının ardından, buradaki ekonomik değerin sürdürülebilmesi amacıyla kuruldu. Bu tarihten itibaren üstün kalite ve teknoloji, inovasyon, küresel erişilebilirlik, çalışanların ve toplumun gelişimi ilkeleriyle faaliyetlerini sürdürdü. Yatırımlar, stratejik satın almalar ve iş birlikleri ile etki alanını genişletti. Türkiye pazarına ise 1983 yılında Temsa İş Makinaları işbirliği ile girdi. Bu distribütörlük çerçevesinde, Temsa İş Makinaları Komatsu ürün ve hizmetlerini Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan pazarlarına sunuyor.

MicrosoftTeams_image__2_

100. yıla özel yeni kurum kimliği

Bir asrı geride bırakan Komatsu, kuruluşundan beri uyguladığı değerleri 100. yılında sürdürülebilirlik çerçevesinde yeniden ele aldı. Müşterileri ve toplumlar için hizmet odaklı bir yaklaşım belirleyen ve birlikte büyüyüp birlikte gelişmeyi amaçlayan Komatsu 100. yılında marka vaadini “Birlikte Değer Yaratmak” olarak yenilerken, marka amacını ise “İnsanların, iş dünyasının ve gezegenimizin birlikte geliştireceği sürdürülebilir bir gelecek için teknolojik inovasyon ve üretim aracılığıyla değer yaratmak” olarak duyurdu ve kurumsal değerlerini ise “hırs, azim, işbirliği ve özgünlük” olarak tanımladı.  

Bu doğrultuda akıllı teknolojiler, entegre sistemler, dijitalleşme, sıfır atık ve sıfır emisyon konularını odağına alan Komatsu, sonraki 100 yıl boyunca madencilik, inşaat, ormancılık, endüstriyel makina ve tarım sektörlerine hizmet sunmayı, yenilikçi ürün ve teknolojileriyle bu sektörlerdeki müşterilerini, sürdürülebilirlik hedefleri için desteklemeyi amaçlıyor.



Komatsu, kuruluşunun 100’üncü yılını kutluyor




Linkedin


Nordex

hakan plastik
nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower

EIF Konferansı