LimaDEM Elektrik / Olgun Karabiber “2021 yatırım yılımız olacak”

LimaDEM Elektrik / Olgun Karabiber “2021 yatırım yılımız olacak”

Dergi: 1533       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 07/04/2021      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


LimaDEM Elektrik / Olgun Karabiber “2021 yatırım yılımız olacak”


 

2017 yılında kurulan LimaDEM Elektrik Danışmanlık Mühendislik, uzun yıllara dayanan tecrübesi ile elektrik mühendisliği hizmetleri, proje ve taahhüt işleri, müşavirlik ve danışmanlık hizmetleri, AG ve OG enerji nakil hatları tesisi, trafo ve dağıtım merkezi tesisi, aydınlatma ve elektrifikasyon tesisleri, trafo merkezleri işletme ve bakımı, malzeme temini ve elektrik tesisi abonelik işleri konularında hizmet veriyor.

LimaDEM Elektrik Danışmanlık Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Olgun Karabiber, otomotiv ve otomotiv yan sanayi portföyü ile yola çıktıklarını ve 5 yılı geride bıraktıklarını ifade ederek, tecrübeli ekipleriyle başta Bursa olmak üzere Türkiye genelindeki tüm organize sanayi bölgeleri, sanayi tesisleri, otel, hastane, iş ve alışveriş merkezleri, elektrik proje çizimi, OG tesisleri, trafo kurulumları, kuvvet tesisatı, aydınlatma tesisatı, yangın algılama ve acil yönlendirme tesisatı, otomasyon sistemleri ve güvenlik sistemlerinin yapımını, kuruluş ve bakımlarını gerçekleştirdiklerini, anahtar teslim projeler yaptıklarını belirtti.

2020 yılının ocak ve şubat aylarına çok hızlı girdiklerini ifade eden Karabiber, “Yaklaşık 13 şantiye ile yolumuza devam ediyorduk. Mart ayında pandeminin patlamasıyla bu şantiye sayısı 3 düştü. Bu süreçte dönüşümlü olarak çalıştık ve durmadık. Mayıs ayı ile birlikte eski çalışma düzenimize tam kadro döndük. 2020 yılı revizyonlarla geçti, çünkü yatırımcılar çünkü yeni yatırım yapmakta çekindiler, ancak ilk üç aydan sonra faaliyetlerimizde zirve yaptık ve 2020 yılında 2019 yılı ciromuzun üzerine çıktık” dedi. Karabiber, 2021 yılının kendileri için yatırım yılı olacağını vurgulayarak, bu yıl ciroda geçen yılki oranı 1,5 kat artırmayı hedeflediklerini dile getirdi.

ENDÜSTRİYEL FİRMALARA MALZEME PARTNERLİĞİ YAPIYORUZ
Bir diğer firmaları Limaç Elektromarket Pazarlama Satış ile Türkiye genelindeki tüm organize sanayi bölgeleri, sanayi tesisleri, otel, hastane, iş merkezi ve alışveriş merkezleri gibi kuruluşların elektrik malzeme teminini sağladıklarına işaret eden Karabiber, endüstriyel firmaların malzeme partnerliğini yaptıklarını bildirdi. Karabiber şöyle devam etti: “Enerji sektöründe güvenilir, hızlı çözümler üreten ve koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışı ile hizmet veriyoruz. Gün geçtikçe kıymetlenen enerji konusunda her türlü teknolojiyi, bilimi, etkili ve verimli kullanarak tüketicinin, kurum ve kuruluşların kullanımına yönelik, yaratıcı ve verimli çözümler üretmek ve uygulamak hedefimiz. Ulusal ve uluslararası düzeyde faaliyet gösteren ve tanınan büyük projelere, uygulamalara imza atan, paydaşlarının memnuniyetini her şeyden üstte tutan yenilikçi ve yaratıcı bir kurum olmayı planlamaktayız.”
Olgun Karabiber, Türkiye’nin önemli bir jeneratör firmasının Güney Marmara bayiliğini almaya hazırlandıklarını da belirterek, yakın zamanda online satışlara da başlamak istediklerini vurguladı. 5 yıl içerisinde armatür üretimiyle ilgili bir yatırımları olacağını, Ar-Ge çalışmalarının da bu kapsamda başlayacağı bilgisini veren Karabiber, sektördeki sorun ve çözüm önerilerini ise şöyle açıkladı: “Bizim işimiz maalesef görünen bir iş değil. Örneğin müteahhit bina yaparak yaptığı işi gösterebiliyor ama bizim böyle bir durumumuz yok. Bu nedenle işimizin önemini anlatmamız gerekiyor. Diğer yandan elektrik firması kurarken artık yetkinlik aranmıyor. Bu hem kaliteyi hem de maliyetleri etkiliyor. Sektörde bir sınıflandırma da olması lazım. Bu konuda iyileştirme yapılmalı.”



LimaDEM Elektrik / Olgun Karabiber “2021 yatırım yılımız  olacak”




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı