Lincoln Electric Türkiye'den yeni kaynak sistemi PIPEFAB

Lincoln Electric Türkiye'den yeni kaynak sistemi PIPEFAB

Dergi: 1542       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 16/06/2021      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Lincoln Electric Türkiye'den yeni kaynak sistemi PIPEFAB


 Lincoln Electric’in kanıtlanmış endüstri bilgisi ile geliştirdiği yeni kaynak sistemi; boru ve kazan imalatında karşılaşılan zorluklara en yenilikçi çözümleri sunuyor. Tasarımından ark performansına kadar her ayrıntının düşünüldüğü PIPEFAB™ müşteri odaklı bir sistem sunmak üzere tasarlanıyor ve optimize edilmiş kaynak modlarıyla tam donanımlı olarak sunuluyor. 5 yıl parça ve işçilik garantisine sahip sistem; örtülü elektrod, MIG, TIG ve FCAW gibi gibi endüstrinin yaygın işlemlerine yönelik maksimum performans sağlamak üzere geliştiriliyor. Kaynak sistemi ark süresini en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olarak kaynakçının daha rahat kaynaklar yapmaya odaklanmasına imkan tanıyor. PIPEFAB™’in tüm sistemi konfigürasyon, güncellemeler ve kaynak verilerinin izlenmesi için güçlü ve kullanımı kolay bir yazılıma bağlanmaya hazır olarak geliyor. PIPEFAB™ ayrıca selülozik ve düşük hidrojen elektrotları için optimize edilmiş örtülü elektrod, 1,0 mm ve 1,2 mm çelik, paslanmaz çelik ve metal özlü teller için optimize edilmiş MIG, kolaylık sağlayan Smart Pulse™ ve daha az duman oluşturan Low Fume Pulse™ ile optimize edilmiş MIG, 1,2 mm, 1,4 mm, 1,6 mm çapları için optimize edilmiş özlü tel ve ara pasolar için optimize edilmiş HyperFill™ modlarına da sahip. 

Lincoln Electric Türkiye'den yeni kaynak sistemi PIPEFAB

Endüstride Yenilikçi ve Sade Performans 

Özellikle boru ve kazan imalatı için geliştirilen PIPEFAB™ kaynak sistemi, çığır açan ark performansı sağlamak üzere ince ayarlı kaynak modları ile donatılıyor. Her ayrıntıyı detaylıca düşünen Ready-to-Run™ tasarımı sayesinde boru ve kazan endüstrisinde karşılaşılan tüm zorluklar çözüme kavuşturuluyor. PIPEFAB™ piyasada bulunan en hızlı, en akıllı ve en kolay çözümü sunuyor. Ayrıca sistem tek tıklamayla işlem seçimin yapılmasına da olanak tanıyor. Basit makine etkileşimi sağlamak üzere tasarlanan, değerlendirilen ve test edilen PIPEFAB™ sisteminin ekranı, basit ve sade bir dijital kontrol sağlıyor.  PIPEFAB™ sisteminin Ready-to-Run™ tasarımı, tüm süreç çıktılarını elektriksel olarak izole ediyor ve sistemi gerektiğinde kaynak yapmaya hazır tutuyor. Bu sayede kaynakçı süreçleri değiştirmek için kabloları değiştirmek zorunda kalmıyor. Özel proses çıkışları ve uzaktan bağlantısı, PIPEFAB™ sisteminin geniş bir uygulama esnekliği yelpazesine sahip olmasını sağlıyor. Gömülü PowerConnect® teknolojisiyle sistem, 200V - 600V arası giriş gerilimi esnekliğiyle hangi giriş voltajı kullanılırsa kullanılsın güvenilir ve tutarlı ark performansı sağlanıyor.

 

Paketlemesinden torcuna kadar

PIPEFAB ™'in Ready-to-Run™ paketi, torç ve kablo yönetimi için askıları, kolay gaz tüpü yüklemesi için eğilebilir gaz tüpü bölmesi, yan panellere hızlı erişime olanak tanıması ve monte edilmiş Ready-Pak® ile operatöre ve atölye ortamına odaklanılarak kaynakçının her an kaynak yapabilmesine olanak tanıyor.

Patentli Cable View™ teknolojisinden güç alan PIPEFAB™ sistemi, kablo endüktansını sürekli olarak izleyerek 20 m’ye kadar [veya 45 uH’ye kadar endüktans seviyeleri olan uzun veya sarmal kablo ile tutarlı ark performansını sürdürmek için dalga biçimini otomatik ayarlıyor. Ayrıca sistem uzun veya sarmal kablo hatlarında bile hiçbir geri besleme kablosu olmadan tutarlı ark performansı sunuyor ve endüktans performans eşiğinin dışındaysa uyarı bildirimi de veriyor. PIPEFAB™ Ready-Pak® monte edilmiş ve palet üzerinde dakikalar içerisinde kaynak yapmaya olanak sağlayacak şekilde geliyor. Ayrıca sistem PIPEFAB™ güç ünitesi, PIPEFAB™ tel sürme ünitesi, PIPEFAB™ taşıma arabası ve ikili gaz tüpü bölmesi, soğutma ünitesi, iki adet tel makara muhafaza kiti, iki adet Fast Mate Torç adaptörü, TIG adaptörü, iki adet 4’lü 1,2 mm V yivli tel sürme makarası, 4’lü 1,2 mm tırtıklı tel sürme makarası, 4 adet kablo / torç askısı, su hortumu kiti, su bağlantı kiti, Y tip gaz girişi pirinç bağlantı elemanı, 10 m şase kablosu ve GC500 kelepçesi ve PIPEFAB ™ tel sürme ünitesi ekran koruyucusuna da (Opsiyonel) sahip.  PIPEFAB™ ve Lincoln Electric Türkiye’nin yenilikçi ürünleri www.askaynak.com.tr/ adresinden incelenebiliyor.



Lincoln Electric Türkiye'den yeni kaynak sistemi PIPEFAB




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower