MFİB Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Teknik Destek Hizmetleri İhalesi'nin Ön Seçimini Kazanan Firmaları Belirledi

MFİB Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Teknik Destek Hizmetleri İhalesi'nin Ön Seçimini Kazanan Firmaları Belirledi

  • BURADASINIZ
  • /
  • ANA SAYFA
  • /
  • Etüt-Proje İhaleleri

Dergi: 1403       Kategori: Etüt-Proje İhaleleri       Yayınlanma Tarihi: 20/09/2018      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


MFİB Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Teknik Destek Hizmetleri İhalesi'nin Ön Seçimini Kazanan Firmaları Belirledi


Merkezi Finans ve İhale Birimi'nin (MFİB), Belediyeler ve Üniversiteler için Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Konularında Teknik Destek Hizmetleri'ne (EuropeAid/138822/IH/SER/TR) yönelik ihalenin ön seçimini kazanan firmalar belli oldu.
Yatırımlar Dergisi'nin aldığı bilgiye göre; söz konusu ihalenin ön seçimini kazanan firmalar şöyle belirlendi:
1.Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH (Almanya) - Eptisa Servicios de Ingenieria S.L. (İspanya) - Eptisa Müh. ve Müş. Hiz. Bil. İnş. Tic. Ltd. Şti. (Türkiye) - Obermeyer Planen + Beraten GmbH (Almanya) - Life İklim ve Enerji Ltd. Şti. (Türkiye)
2.GFA Consulting Group GmbH (Almanya) - Mott MacDonald France SAS (Fransa) - Mott MacDonald T Danışmanlık Mühendislik Ltd. Şti. (Türkiye) - Ankon Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. (Türkiye)
3.HaskoningDHV Nederland B.V. (Holldanda) HaskoningDHV TR Mühendislik A.Ş. (Türkiye) - HaskoningDHV UK Ltd. (İngiltere) - TSKB Sürdürülebilirlik Danışmanlığı A.Ş. (ESCARUS) (Türkiye) - Escon Enerji Sistemleri ve Cihazları San. ve Tic. A.Ş. (Türkiye)
4. NIRAS IC Sp. z o.o. (Polonya) - ENSI – Energy Saving International AS (Norveç) - Integration Umwelt & Energie GmbH (Almanya) - Rast Mühendislik Hizmetleri Ltd. Şti. (Türkiye)
5. Stantec Mühendislik ve Müşavirlik Ltd. Şti. (Türkiye) - DNV GL Gemi Sınıflandırma Enerji Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi (Türkiye) - Agence Française d’experties Technique Internationale (Expertise France) (Fransa) - Proje Grup Danışmanlık İnşaat Mühendislik Turizm ve Bilişim Hizmetleri Tic. A.Ş. (Project Group International) (Türkiye)
6. Tilia GmbH (Almanya) - Decon International GmbH (Almanya) - LDK Consultants Global EEIG (Belçika)
7.Tractebel Engineering S.A. (Belçika) - Lahmeyer International GmbH (Almanya) - Engie Yönetim Enerji Hizmetleri ve Ticaret Anonim Şirketi (Türkiye)
8. WYG International Danışmanlık Limited Şirketi (WYG Türkiye) (Türkiye) - Hulla&Co Human Dynamics KG (Avusturya) - Tècnica y Proyectos, S.A. (TYPSA) (İspanya) - ÅF Mercados EMI Enerji Müh. AR-GE Kontrol ve Test Hizmetleri Ltd. Şti. (Türkiye)
Hatırlanacağı gibi konuyla ilgili daha önceki gelişmeler 1390 sayılı dergimizde yer almıştı.



MFİB  Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği  Teknik Destek Hizmetleri İhalesi'nin Ön Seçimini Kazanan  Firmaları Belirledi




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower