Malatya ile Elazığ arasına raybüs geliyor

Malatya ile Elazığ arasına raybüs geliyor

Dergi: 1386       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 14/05/2018      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Malatya ile Elazığ arasına raybüs geliyor


Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya ile Elazığ arasında hizmet verecek raybüs projesinin yapılacağını açıkladı. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaretindeki konuşmasında, Türkiye'nin önemli bir sürece girdiğini belirterek, 24 Haziran seçimlerine az bir sürenin kaldığını ifade etti.

Malatya'nın geldiği nokta itibarıyla cazibe merkezi konuma geldiğini vurgulayan Bakan Tüfenkci, kentte çok daha fazla yatırım yapılacağını bildirdi.

Kentin huzur, barış ve sevgi şehri olduğunu kaydeden Tüfenkci, "Yakında inşallah Malatya-Elazığ arasına raybüs deneme seferlerine başlanacak. Bununla ilgili bakanlar kurulu inşallah önümüzdeki günlerde imzaya açılır. Malatya-Elazığ arasında da bir raybüs seferleri başlatılarak özellikle iki ilin arasındaki ekonomik ölçeği de arttırmak istiyoruz." diye konuştu.

Malatya'ya yaklaşık 130 milyon liralık bir yatırımın geleceğinin müjdesini veren Tüfenkci, kente elektrikli lokomotiflerin bakım ve tamirinin yapıldığı bir yerin kazandırılacağını ifade etti.

Bakan Tüfenkci, Ahmet Çakır'ın milletvekili aday adaylığı için bıraktığı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na getirilen Hacı Uğur Polat'a başarılar diledi.



Malatya ile Elazığ arasına raybüs geliyor




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı