Prysmian Kablo’nun yeni İnsan Kaynakları Direktörü Aysun Kalmık oldu

Prysmian Kablo’nun yeni İnsan Kaynakları Direktörü Aysun Kalmık oldu

Dergi: 1402       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 13/09/2018      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Prysmian Kablo’nun yeni İnsan Kaynakları Direktörü Aysun Kalmık oldu


Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Prysmian Kablo’nun yeni İnsan Kaynakları Direktörü Aysun Kalmık oldu.

Kariyerine 1996 yılında başlayan Aysun Kalmık; tekstil, üretim ve perakende sektörlerinde İnsan Kaynakları alanında çeşitli kademelerde yöneticilik yaptı. Next Sourcing'de Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgelerinden sorumlu Kıdemli Müdür, H&M bünyesinde Avrupa ve Afrika Bölgeleri ile Hindistan ve Sri Lanka bölgelerinden sorumlu Bölge İK Müdürü olarak görev alan Aysun Kalmık son olarak Defacto'da İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığını üstlendi. Kurumsal görevlerine ek olarak İK - Yönetim Danışmanlığı ve Koçluk faaliyetlerinde bulunan Aysun Kalmık, Stratejik ve Global İK Yönetimi, Yönetişim ve Liderlik alanlarında uluslararası deneyimleriyle, 2018 Eylül ayı itibari ile Prysmian Kablo’da İnsan Kayakları Direktörlüğü görevini yürütecek.

Sektöre yön veren Prysmian Kablo

Merkezi 1964 yılından bu yana Mudanya’da bulunan Prysmian Kablo, Prysmian Group bünyesinde, aynı anda enerji, haberleşme ve fiber optik kabloları üretimi yapabilen 16 tesisten biri olarak öne çıkıyor. 220 kV’a kadar tüm enerji kabloları, 3.600 çifte kadar bakır iletkenli haberleşme kabloları, fiber optik kablolar, endüstriyel uygulamalarda kullanılan özel kablolar, Prysmian Kablo’nun tam kapsamlı ürün yelpazesi içinde bulunuyor. Bugün, Mudanya fabrikasında 22.000 farklı kablo üretimi yapabilen Prysmian Kablo, kablo ve sistemleri için “Anahtar Teslimi” projeler yaparak tüm müşterilerine eşsiz ve üstün hizmetler vermeye devam ediyor.

 



Prysmian Kablo’nun yeni İnsan Kaynakları Direktörü Aysun Kalmık oldu




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı