Re-Pie Portföy, Bodrum'da 400 Dönümlük Arsa Üzerinde 250 Milyon Dolarlık Yatırım Yapacak

Re-Pie Portföy, Bodrum'da 400 Dönümlük Arsa Üzerinde 250 Milyon Dolarlık Yatırım Yapacak

Dergi: 1685       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 11/04/2024      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Re-Pie Portföy, Bodrum'da 400 Dönümlük Arsa Üzerinde 250 Milyon Dolarlık Yatırım Yapacak


Re-Pie Portföy’ün yeni fonu Artnouve Girişim Sermayesi Yatırım Fonu (GSYF), Akdeniz çanağının en önemli turizm beldesi Bodrum’da sürdürülebilirlik odaklı nitelikli yaşam alanı kuracak. Artnouve GSYF’nin Bodrum’daki projesi, son yıllarda turizm alanında yapılmış en büyük yatırımlar arasında yer alacak.

Son dönemlerin en büyük satın almalarından birini gerçekleştirirken dünyaca ünlü ultra lüks otel markası Aman’ın Bodrum’daki Amanruya otelini de satın alan Artnouve GSYF’nin ilk projesi, otelle birlikte Bodrum-Demirbükü’nde toplam 400 dönüm üzerinde gerçekleştirilecek.

Akdeniz havzasının sürdürülebilirlik odaklı en nitelikli yaşam alanı olacak projeyle, dünyanın en lüks otel markalarından birinin de içinde yer alacağı ultra lüks villalardan oluşan bir yaşam kompleksi kurulması planlanıyor.

Re-Pie Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Emre Çamlıbel, Artnouve GSYF’nin yatırımı hakkında şu bilgileri verdi:

“BES fonları, bireysel ve tüzel yatırımcıların katılımıyla 250 milyon dolar kaynakla kurduğumuz Türkiye’nin en büyük girişim sermayesi yatırım fonu Artnouve GSYF’nin ilk yatırımı olan proje, Bodrum Demirbükü’nde 400 dönümlük geniş bir arsa üzerinde gerçekleşecek. Sürdürülebilirlik anlamında sadece ülkemizde değil, dünyada da öne çıkan en iyi uygulamalardan birine imza atacağız. Vazgeçmeyeceğimiz tek unsur, bölgenin bitki örtüsü, kara ve denizdeki canlı yaşamı başta olmak üzere doğal hayatı korumak olacak. Dünyanın en ünlü mimarlık ofisleriyle çalışmalarımız sürüyor. Global ölçekte 7 mimari ofis çalışmalarını yaptı. Bu çalışmaları harmanladık. Proje alanında yer alacak otel için dünyaca ünlü bir markayla anlaşma sağladık ve kısa süre içinde duyuracağız. Böylece, ülkemizin turizm profesyonelleri de dünya standartlarında istihdam olanağı bulacakları yeni bir turizm alanına kavuşacak. Projeye yabancı yatırımcılardan da büyük ilgi var

Yerli ve yabancı yatırımcılara Türkiye turizminin geleceğine yatırım fırsatı sunan yeni fonumuz Artnouve GSYF, sürdürülebilirlik odaklı olarak yenilikçi biçimde oluşturulacak yaşam alanlarına ‘art’istik unsur katacak projelere yatırım yapacak. 250milyon dolara ulaşan rakamla kapanan Artnouve, kollektif yatırıma örnek Türkiye’nin en büyük girişim sermayesi yatırım fonu oldu. Artnouve GSYF’nin süresi 9+1 yıl olarak belirlendi. Artnouve GSYF’nin yatırım yaptığı ilk projede, Türkiye turizm ve gayrimenkul sektörlerinde çıtayı yukarı taşıdı, yatırımcılara bu alanda yatırım fırsatı sunduk.”



Re-Pie Portföy, Bodrum'da  400 Dönümlük  Arsa Üzerinde 250 Milyon Dolarlık Yatırım Yapacak




Linkedin


Nordex

hakan plastik
nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower

EIF Konferansı