Rize'nin teleferik projesi ihale aşamasında ...

Rize'nin teleferik projesi ihale aşamasında ...

Dergi: 1394       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 10/07/2018      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Rize'nin teleferik projesi ihale aşamasında ...


Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Proje ve yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Kasap, "Rize Belediyesi olarak alt yapıdan üst yapıya, şehrin aydınlatma sorunundan sosyal alanda yapılan çalışmalara, yol, su, kanalizasyon hizmetlerinden projelere bir çok alanda çalışmalar yürüttük. Projelerimizin bir kısmı sona yaklaşırken, bir kısmında çalışmalar devam ediyor. Yapmış olduğumuz hizmetleri gerek sosyal medyadan gerekse basın yoluyla halkımızla paylaşıyoruz. Bizlere hizmet için bu koltuklarda yer verildi ve onun bilinciyle görev süremiz içerisinde ekip arkadaşlarımızla birlikte mücadele ediyoruz. Hep birlikte daha yaşanabilir bir şehirle güzel günlere yürüyeceğiz” diye konuştu.

Kentte devam eden projelerle ilgili konuşan Kasap, “Teleferik projesi ihale aşamasına geldi ve yakın zamanda ihalesi yapılacak, Meydan projesinde ise çalışmalara hız verildi yıl sonuna kadar tamamlanmasının sözünü ilgili müteahhit firmadan aldık. Doğu Park Projesi bitmek üzere son çevre düzenlemeleri yapılıyor. Batı Park Projesi Üniversitemizle işbirliği içerisinde deniz dolgusu ile yapımına başlandı ve hızlı bir şekilde ilerliyor. Salarha Tüneli'nde ışık görünmek üzere çalışmalar duraksamadan sürüyor. Ülkemizde yaşanan olumsuzluklara rağmen devletimizin gücüyle projelerimizi hayata geçirme gayreti içerisindeyiz" ifadelerini kullandı.

Ulaşılabilir bir belediye olduklarının altını çizen Kasap, "Şeffaf belediyecilik anlayışıyla çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda, internet ortamının yaygın kullanıldığı ülkemizde vatandaşımızın bize rahatlıkla ulaşabileceği sosyal hesaplar oluşturduk. Cağrı merkezimizi geliştirdik. Halk günü toplantılarımızda tek tek vatandaşımızı dinliyoruz. Hizmet binamızın girişinde Akıllı Kent Servisi oluşturarak vatandaşın ilk müracat ettiği bir alanı oluşturduk. Fırsat bulduğumuz her an esnaf ziyaretlerimizi yaptık sorunları dinledik ve bu sayede belediyemizin imkanları çerçevesinde istek ve talepleri değerlendirdik. Kurumsal kimliği ön plana çıkartarak ulaşılabilir bir belediye olmaya çalıştık ve halkımızı kucakladık” ifadesinde bulundu.



Rize'nin teleferik projesi ihale aşamasında ...




Linkedin


Nordex

hakan plastik
nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower

EIF Konferansı