Schneider Electric, SB’19 Istanbul Konferansı’nda markalar için iyi yaşamı anlattı

Schneider Electric, SB’19 Istanbul Konferansı’nda markalar için iyi yaşamı anlattı

Dergi: 1434       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 24/04/2019      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Schneider Electric, SB’19 Istanbul Konferansı’nda markalar için iyi yaşamı anlattı

Schneider Electric, SB’19 Istanbul Konferansı’nda iyi yaşamı yeniden tasarlamak üzere iş dünyasına liderlik eden kurumlar arasında yer aldı. Şirketin Türkiye ve Orta Asya Bölge Başkanı Bora Tuncer konuşmacı olarak katıldığı ‘İyi Yaşam Markalar için Amaçtır/Araçtır’ adlı panelde Schneider Electric’in başarı hikayesini paylaştı.

Schneider Electric, Global Sürdürülebilir Markalar ağının İstanbul buluşması olan SB’19 Istanbul Konferansı’nda yer aldı. ‘İyi Yaşamı Yeniden Tasarlamak’ temasıyla Fairmont Quasar İstanbul’da gerçekleşen konferansta Schneider Electric Türkiye ve Orta Asya Bölge Başkanı Bora Tuncer, ‘İyi Yaşam Markalar için Amaçtır/Araçtır’ adlı panelde konuşmacı olarak yer aldı. İki gün süren buluşmada 80’i aşkın konuşmacı, 40 oturum ile yeni geleceğin yol haritalarını çizdi.

Panelde 180 yılı aşkın köklü bir deneyimle, 100’den fazla ülkede sürdürülebilirlik alanında öncü bir kurum olan Schneider Electric’in iyi yaşam stratejisine değinen Tuncer; ''Günümüzde enerjiyi kullanma ve yönetme şeklimiz sürdürülebilir değil. 2050 yılı itibariyle enerji tüketiminin yüzde 50 artması bekleniyor. Bununla birlikte global sıcaklık artışını 1,5 derecenin altında tutmak için mevcut emisyonların yarı yarıya azaltılması ve şehirlerdeki kirliliğin optimum seviyede tutulması gerekiyor. Schneider Electric olarak biz bu enerji paradoksunun bugünün teknolojisiyle çözülebileceğine inanıyoruz. EcoStruxure başta olmak üzere tüm çözümlerimizle hem kendi çalışmalarımızda hem de tedarikçilerimiz, iş ortaklarımız ve müşterilerimizin operasyonlarında enerjinin güvenli, verimli, güvenilir, bağlı ve sürdürülebilir bir şekilde kullanılabileceğini kanıtlıyoruz. Bunu 137 bini aşkın çalışanımızla mümkün kılıyoruz, onların bu misyonu sürdürebilmesi için de iş dünyasına liderlik eden çeşitlilik, katılım ve iş-özel yaşam dengesine yönelik İK politikalarını hayata geçiriyoruz. Bundan sonraki dönemde ise hedefimiz; 2030 yılına dek karbon nötr olma planımız ve küresel iklim değişikliğiyle mücadele için iddialı taahhütlerimiz doğrultusunda faaliyetlerimizi güçlendirmeye devam etmek'' şeklinde konuştu.



Schneider Electric, SB’19 Istanbul Konferansı’nda markalar için iyi yaşamı anlattı




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı