Sırbistan’ın CCPP Pancevo Rafinerisinin İklimlendirme Tercihi İmbat Oldu

Sırbistan’ın CCPP Pancevo Rafinerisinin İklimlendirme Tercihi İmbat Oldu

Dergi: 1509       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 23/10/2020      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Sırbistan’ın CCPP Pancevo Rafinerisinin İklimlendirme Tercihi İmbat Oldu


Sırbistan’ın ve Avrupa’nın önemli enerji tesislerinden biri olan CCPP Pancevo fabrikasının iklimlendirmesi için İmbat İklimlendirme ve Soğutma Sistemleri seçildi.

Güney Avrupa’nın en büyük enerji sağlayıcısı olan NIS Group’un Sırbistan’a enerji sağlayan CCPP Pancevo rafinerisinin güç ve proses buhar ihtiyacını karşılamak üzere inşa edilen tesisin iklimlendirmesinde İmbat’ın çatı tipi klima cihazları tercih edildi.

29 yıldır sektörün iklimlendire ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi ürün tasarımlarına imza atan İmbat, Ar-Ge çalışmalarına yaptığı yatırımla güvenilir ve verimli ürünlerle projelere fayda sunuyor. İlk kez 21 yıl önce çatı tipi klima üretimine başlayan, 2015 yılında da Türkiye’de ilk dünyada ise 7. Eurovent sertifikasına sahip olan İmbat, Avrupa ülkeleri başta olmak üzere 50’den fazla ülkeye, diğer ürünleri ile çatı tipi klima ihracatı gerçekleştiriyor.

CCPP Pancevo enerji tesisi yatırımında kullanılan çatı tipi klima cihazları, tasarımlarına özel geliştirilmiş yazılımla kontrol edilebilir, özel kontrol sistemi ile bina yönetim sistemlerine bağlanabilir, uzaktan set değerleri izlenebilir ve ayarlanabilir özellikte. Değişken soğutma yüklerine göre kompresörler eşit yaşlanır, maksimum enerji tasarrufu sağlanıyor. Standart olarak çift cidarlı üretilen cihazları, % 100 taze hava ile çalışabilmekte ve EC plug fan, asimetrik kompresör, mikroişlemci kontrol ile maksimum enerji tasarrufu ile en verimli çalışma koşullarında çalışıyor. Proje ve mahal ihtiyacına göre özel tasarlanabilen üfleme yönleri, alttan, alından, üstten veya alttan seçilebiliyor. Sırbistan’daki CCPP Pancevo projesinde,90 kW soğutma kapasitesine sahip, heat-pump olarak çalışan ve projeye uygun olarak tasarlanmış çatı tipi klima cihazları kullanılıyor. İmbat çatı tipi klima cihazları, asimetrik kompresör kullanımı ile enerji sarfiyatında avantaj sağlıyor.



Sırbistan’ın CCPP Pancevo Rafinerisinin İklimlendirme Tercihi İmbat Oldu




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı