TCDD , Genel Müdür Yardımcılığına Turgay Gökdemir getirildi

TCDD , Genel Müdür Yardımcılığına Turgay Gökdemir getirildi

Dergi: 1547       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 30/07/2021      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


TCDD , Genel Müdür Yardımcılığına Turgay Gökdemir getirildi


Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile bazı kurumlara ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararlarına göre; Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Tırnakçı görevden alınırken, Genel Müdür Yardımcılığına ve Yönetim Kurul Üyeliğine Turgay Gökdemir getirildi.

  

Turgay Gökdemir: 1970 Elazığ doğumlu olan Gökdemir, 1991 yılında Fırat Üniversitesi İnşaat Mühendisliği’nden mezun oldu. Mezuniyetine müteakip özel bir şirket bünyesinde Özlüce Barajı inşaatında saha mühendisi olarak görev yaptı. 

1994'te Ulaşım A.Ş. kadrosundan İBB Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü emrinde çalışmaya başladıktan 2 yıl sonra memur olarak girdiği İETT Genel Müdürlüğü’nde Özel Projeler Şube Müdürü, Raylı Sistemler Yapım Şube Müdürü ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığı görevlerinde bulundu. 

Gökdemir 2005 yılında geçiş yaptığı İBB’de Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğünde 1. Bölgeden (Eminönü, Fatih, Eyüp, Z. Burnu, Bayrampaşa, Esenler, Güngören, Bağcılar) sorumlu Müdür Yardımcısı olarak görev aldı. 29 Mart 2009 Yerel Seçimlerinin ardından Başkan Yardımcısı olarak Fatih Belediyesine geçti.

2009’da İBB Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü Müdür Yardımcılığı görevine geri döndü. 3 ayın ardından  Afet Koordinasyon Merkezi ( AKOM) Müdürü olarak atandı.  

2012'de yeni kurulan Anadolu Yakası Raylı Sistem Müdürlüğüne getirildi. 

Bu arada Bahçeşehir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Kentsel  Sistemler ve Ulaştırma Yönetimi dalında Yüksek Lisansını tamamladı.

Anadolu Yakası Raylı Sistem Müdürlüğü görevi 30 Temmuz tarihli Resmi Gazete kararına göre de Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı oldu. Gökdemir evli ve biri erkek biri kız, iki çocuk babasıdır.

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6826755548495527936

 

 

 

 



TCDD , Genel Müdür Yardımcılığına  Turgay Gökdemir getirildi




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower