TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük İstanbul Bölge Müdürlüğünde incelemelerde bulundu

TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük İstanbul Bölge Müdürlüğünde incelemelerde bulundu

Dergi: 1521       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 12/01/2021      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük İstanbul Bölge Müdürlüğünde incelemelerde bulundu


TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğü görevine başlayan Hasan Pezük İstanbul Bölge Müdürlüğü işyerlerinde incelemelerde bulundu.

8 Ocak 2021 tarihinde İstanbul Bölge Müdürlüğü birim yöneticileri tarafından verilen brifingte bölgede yürütülen faaliyetler, karşılaşılan sorunlar, çözümler ile pandemi süreci ve sonrasında yolcu ve yük taşımacılığı değerlendirildi.

Bölge işyerlerini de ziyaret eden Genel Müdür Pezük, meslek hayatında raylı sistemlerle ilgili çok güzel projelere imza attığını ve bu sistemin sağlıklı olarak işletilmesinde nitelikli insan kaynağının çok önemli olduğuna vurgu yaparak şunları söyledi: “Demiryolu sektörü çok büyük bir ailedir. Günde binlerce ton yükün, binlerce kişinin bir yerden bir yere ulaştırılması hiç de kolay bir iş değildir. Öncellikle emniyet kurallarına uyulmasını ve çok iyi bir koordinasyonun sağlanmasını zorunlu kılmaktadır. Tüm çalışma arkadaşlarımın bu konuda gerekli hassasiyeti göstermesini rica ediyorum. Pandemi sürecinde özellikle yük taşımalarında yakaladığımız performansımız pandemi sonrasında giderek artacaktır. Yine yolcu sirkülasyonunda da önemli bir artış olacaktır. Bu artışın en fazla yaşanacağı şehirlerimizden birisi de İstanbul’dur. Burada gerekli hazırlıkları, planlamaları yapmamız ve aksaklıkları, sorunları ertelemeden çözümüne yönelik gerekli tedbirleri almamız gerekiyor. ”

Pezük, demiryolu sektörünün içerisinden gelen birisi olarak sektörün her geçen gün güçlendiğini görmekten dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade ederek, “ Demiryolu güçlenen bir Türkiye, her alanda daha da güçlenmektedir. Yeter ki birlik ve beraberlik içerisinde aynı hedefe doğru kararlılıkla yürüyelim. Bu hedefe kilitlenen tüm demiryolcu arkadaşlarımla birlikte büyük bir uyum içerisinde çalışacağımıza inanıyorum.” dedi.



TCDD Genel Müdürü  Hasan Pezük  İstanbul Bölge Müdürlüğünde incelemelerde bulundu




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı