TIRSAN Eyüp Lojistik'e 165 Treyler Teslim Etti

TIRSAN Eyüp Lojistik'e 165 Treyler Teslim Etti

Dergi: 1489       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 29/05/2020      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


TIRSAN Eyüp Lojistik'e 165 Treyler Teslim Etti


Tırsan Treyler, sektörde bir ilki daha gerçekleştirdi. Türkiye’de ilk kez bir araç teslimatı Zoom aracılığıyla online olarak yapıldı. Eyüp Lojistik, TIRSAN’dan siparişin tamamı olan 250’nin ilk bölümü 165 treyleri teslim aldı.

COVID 19, lojistik sektörüne de imzasını vurdu. Kalabalık araç teslimat törenlerine olan alışkanlık bu kez yerini tedbirler nedeniyle video konferans yönetimine bıraktı.

Kalabalık bir basın mensubunun evlerinden Zoom aracılığıyla katıldığı teslimat töreninin ev sahipleri de etkinliği evlerinden yönetti.

Eyüp Lojistik’in her geçen gün hızla büyüyerek hem bölgenin, hem de Türkiye’nin önemli firmaları arasında yer aldığını vurgulayan TIRSAN Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “Eyüp Lojistik, sadece bölgede değil, ülkedeki birçok yatırımıyla öncü olmuş bir kuruluşumuzdur. Filosunda TIRSAN’dan başka treyler yoktur. Yine bizi tercih ettiği için mutluyum” diye başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Yeni bir dünya düzeni yaşıyoruz. 2019 ve öncesi bir daha gelmeyecek. Bundan sonra  virüs tehlikesi kapının dışında bizi beklerken aynı tarzları sürdürmemiz düşünülemez.  Küreselleşme bitti. Milliyetçilik güçlenecek. AB üretim gücünü kaybetti. Yeniden iş modelleri sorgulanmalı. Yeni değişimlerde neler yapılabileceğine bakılmalıdır. Yan yana geldiğinizde sarılamıyorsan o da anlamsız oluyor. Bu duruma zamanla alışacağız. Çalışma alışkanlıkları kolay kolay değişmeyecek. Zaten ailelerimiz ve çalışanlarımızın yaşam alışkanlıkları değişmemeli. Daha sonra da fırsatlara bakılır.”

“TIRSAN’a olan güvenimiz hiç değişmedi”

Eyüp Lojistik’teki  TIRSAN Treyler sayısını yeni alımla birlikte 765’e yükselttiklerini ifade eden Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık da, “Aslında siparişimizi virüsün bizden çok uzakta, televizyonlarda izlediğimiz zamanlarda vermiştik.  Ama virüsün kapımıza gelmesi kararımızı etkilemedi. Hatta, şimdi ilan ediyorum: Aldığmız 165 treyleri 250’ye tamamlayacağız. O nedenle TIRSAN’a bizim için üretmeye devam etmelerini rica ediyorum. Hayat sürüyor. MAN ile de anlaşma yaptık. Yarın da onlardan 10 araç alacağız” açıklamasını yaptı.

“Havaya attığında yere düşmeden satılan araçlar yapıyorlar”

Tırsan’a her zaman güvendiklerini ifade eden Eyüp Bartık, “DAF bayiyken de güvenmiştik, o zaman araçlarımız DAF ağırlıklıydı. Şu anda da firmamızda TIRSAN’dan başka treyler yok. Her bakımdan muhteşem bir ürün üretiyorlar. Sonuç itibariyle hepimiz ticaret yapıyoruz. Alırken maliyetleri çok düşük, ikinci elde de değer kaybetmiyor, yani havaya attığında daha yere düşmeden satabilirsiniz. Biz genelde yüksek model araçlarla çalışıyoruz. O nedenle sıklıkla yeniliyoruz. Bu da özellikle gıdada müşteri sadakati getiriyor” diye konuştu.



TIRSAN Eyüp Lojistik'e 165 Treyler Teslim Etti




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower