TUNEX / DKM Sürdürülebilir Yapı Malzemeleri Kategorisinde Birinci Seçildi

TUNEX / DKM Sürdürülebilir Yapı Malzemeleri Kategorisinde Birinci Seçildi

Dergi: 1444       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 11/07/2019      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


TUNEX / DKM Sürdürülebilir Yapı Malzemeleri Kategorisinde Birinci Seçildi


Bir Avrupa Birliği projesi kapsamında ortaya çıkan “Uluslararası Sürdürülebilir Yapılar Sempozyumu (International Sustainable Buildings Symposium-ISBS)”nun dördüncüsü, 18-20 Temmuz 2019’da Dallas-Teksas/Amerika Birleşik Devletleri’nde, Ankara Üniversitesi-Gazi Üniversitesi-Texas Tech Üniversitesi-Texas A&M Commerce Üniversitesi konsorsiyumunda, Amerikan Mimarlar Enstitüsü (American Institute of Architects-AIA Dallas) ve ABD Yeşil Binalar Derneği (U.S. Green Building Council- USGBC) iş birliği ile gerçekleşecek. DKM İnşaat ve Danışmanlık San. Tic. A.Ş. Genel Müdürü C. Volkan Dikmen de sunumlarıyla sempozyumda yer alacak.

Ses ve ısı yalıtım malzemesi üretim projesinin temel değerleri

Yarışmanın jürisi Texas Tech Üniversitesi, Texas A&M Commerce Üniversitesi, Amerikan Mimarlar Enstitüsü ve ABD Yeşil Binalar Konseyi, Ankara Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi’nin kent ve yapı uzmanlarından oluşuyor. Jüri yarışma kapsamındaki her kategoriyi kendi içerisinde değerlendirip projeleri; kent vizyonlarındaki yeri, küresel ölçekte gerçekleştirilen diğer projelerle kıyaslama, sürdürülebilirlik, etkin ve verimli çalışma, çevresel hassasiyet, uygulanabilirlik, tasarım, şehre ve topluma katacağı değerler, uygulama biçimleri, ortaklık/paydaşlık yapısı ve yeni getirilen yaklaşımlar açısından inceledi.

Sürdürülebilir yapı malzemesi olarak geri dönüştürülebilir TUNEX

Ankara Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Texas Tech Üniversitesi, Texas A&M Commerce Üniversitesi, Amerikan Mimarlar Enstitüsü ve ABD Yeşil Binalar Konseyi’nden kent uzmanlarının oluşturduğu yarışma jürisinin aldığı karar neticesinde Geri Dönüştürülebilir TUNEX - Atık Kauçuktan Yangına Mukavim Ses ve Isı Yalıtım Malzemesi Üretim Projesi (DKM İnşaat ve Danışmanlık San. Tic. A.Ş.) Sürdürülebilir Yapı Malzemeleri Kategorisinde birinci seçildi.

Ödül töreni

IV. Uluslararası Sürdürülebilir Yapılar Sempozyumu kapsamında düzenlenen ISBS2019 Sürdürülebilirlik Ödülü - En İyi Sürdürülebilir Uygulamalar Yarışması'nın Ödül Töreni 19 Temmuz 2019 tarihinde, 18 - 20 saatleri arasında Crowne Plaza Dallas Near Galleria-Addison/Dallas-ABD’de gerçekleşecek olan Sempozyum Galasında yapılacak ve ödül sahiplerine ödülleri takdim edilecek.



TUNEX / DKM Sürdürülebilir Yapı Malzemeleri Kategorisinde Birinci Seçildi




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı