Tarsus Devlet Hastanesi 2020'de Açılacak

Tarsus Devlet Hastanesi 2020'de Açılacak

Dergi: 1445       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 17/07/2019      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Tarsus Devlet Hastanesi 2020'de Açılacak


Mersin Sağlık Müdürü Sinan Bahçacı, Mersin'de ilçe sağlık kompleksi yatırımlarını ve Tarsus Devlet Hastanesi inşaat alanını inceledi. Bahçacı, ''600 yataklı Tarsus Devlet Hastanesi 2020 yılı üçüncü çeyreğinde hizmete girecek" dedi.

 

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Dursun Duyar ve Daire Başkanı Mücahit Uzunkaya ile İl Sağlık Müdürü Sinan Bahçacı, Mersin'de ilçe sağlık kompleksi yatırımlarını ve Tarsus Devlet Hastanesi inşaat alanını inceledi.

Sağlık Müdürü Bahçacı, "Tarsus, Erdemli, Silifke ve Bozyazı ilçe sağlık komplekslerinin bu yıl içerisinde hizmete açılması planlanmakta. 600 yataklı Tarsus Devlet Hastanesi ise 2020 yılı üçüncü çeyreğinde hizmete girecek" diye konuştu.

İnşaatların hızla sürdüğünü söyleyen müdür Bahçacı, "Bu yıl içerisinde hizmete girecek olan binalarımızda ilçe sağlık müdürlüğünün yanı sıra ağız diş sağlığı merkezi, sağlıklı hayat merkezi, kanser erken tanı ve teşhis merkezi, 112 acil sağlık hizmeti istasyonu ve aile sağlığı merkezi bulunacak. Hizmete girecek olan yeni binalarımız ile birlikte vatandaşlarımıza sunulan sağlık hizmetinin kalitesi önemli ölçüde artacak" açıklamasında bulundu.



Tarsus Devlet Hastanesi 2020'de Açılacak




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower