Tezmaksan, Alman Spinner ile Distribütörlük Anlaşması İmzaladı

Tezmaksan, Alman Spinner ile Distribütörlük Anlaşması İmzaladı

Dergi: 1480       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 25/03/2020      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Tezmaksan, Alman Spinner ile Distribütörlük Anlaşması İmzaladı


Tezmaksan, Alman teknoloji markası Spinner Werzeugmachinenfabrik GmbH’in Türkiye organizasyonu olan, CNC Torna Tezgahları ve 5 eksen CNC İşleme Merkezleri ile global pazarda önemli bir konumda bulunan Spinner Takım Tezgahları Fabrikası ile iş birliği anlaşması imzaladı. 

İş birliği kapsamında Tezmaksan, distribütörü olduğu Spinner tarafından üretilen 5 eksen CNC tezgahlarının dağıtım ve satışını üstlenecek.

Gerçekleştirilen iş birliğine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Tezmaksan Genel Müdürü Hakan Aydoğdu, 40’ın üzerinde yerli ve yabancı markanın distribütörlüğünü üstlendiklerini, gerek teknolojisi gerekse deneyimiyle sektöre yön veren global bir markayı daha bünyelerine kattıkları ve protokol imzaladıklarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Anlaşma doğrultusunda firmanın 5 eksen teknolojilerinin satışını ve dağıtımını satış mühendislerinin gerçekleştireceği bilgisini veren Aydoğdu, böylece portföylerini genişlettiklerini; havacılıktan savunmaya, otomotivden beyaz eşya ve kalıpçılığa ihracatın stratejik ve kilit sektörlerine değer bazında daha fazla katkıda bulunacaklarının altını çizdi.

Aydoğdu ayrıca, halihazırda takım tezgahları sektörünün söz konusu iş kollarındaki makina ve teknoloji üretimine sağladığı katma değer ile dolaylı olarak ihracata 21 milyar dolarlık katkı sağladığını da sözlerine ekledi.

Spinner Takım Tezgahları Fabrikası, üretilen tezgahların yüzde 85’ini başta Avrupa ve Amerika olmak üzere tüm dünyaya ihraç ediyor. 



Tezmaksan, Alman Spinner ile Distribütörlük Anlaşması İmzaladı




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı