Tırsan Treyler, Bauma 2019’da çözümlerini sergileyecek

Tırsan Treyler, Bauma 2019’da çözümlerini sergileyecek

Dergi: 1428       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 12/03/2019      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Tırsan Treyler, Bauma 2019’da çözümlerini sergileyecek



Treyler üreticisi Tırsan, inşaat sektörü için sunduğu en geniş ürün gamını Almanya’nın Münih şehrinde 8-14 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Bauma 2019 Fuarı’nda sergileyecek.  


 55’ten fazla ülkede faaliyet gösteren Tırsan Treyler; inşaat, hammadde, petrokimya ve çimento gibi sektörlere yönelik taşıma çözümleri ortaya koyan Kässbohrer markası ile Bauma Fuarı’nda ziyaretçi ve müşterileriyle buluşmaya hazırlanıyor. 

Şirket, bu kapsamda 3 akslı uzayabilen Kässbohrer Mega platform K.SPA M, hafif tasarımlı Yatay Silobas K.SSL 35 ve en son teknoloji ile donatılmış Alüminyum Damper K.SKA’yı da kapsayan geniş ürün yelpazesini fuarda sergileyecek. Tırsan’ın ayrıca fuarda iki yeni lansman aracını inşaat ve ağır nakliye endüstrilerine yönelik olarak tanıtacağı da belirtildi. 



Tırsan’dan Bauma 2019’a özel mikrosite 

Tırsan, Bauma 2019 fuarı öncesi bauma.kaessbohrer.com mikrositesini İngilizce ve Almanca dillerinde hizmete sundu. Ziyaretçiler bu mikrosite üzerinden stantta sergilenecek araçlar hakkında detaylı bilgiye, Tırsan’ın inşaat sektörü için sunduğu geniş ürün gamına ve lansman araçları ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilecekler. Aynı zamanda bu mikrosite üzerinden toplantı ve randevu talebi de oluşturulduğu belirtiliyor.  



Tırsan Treyler, Bauma 2019’da çözümlerini sergileyecek




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı