Uluslararası Boru Tel ve Rulo Fuarı, 28 Şubat – 02 Mart tarihlerinde yapılacak

Uluslararası Boru Tel ve Rulo Fuarı, 28 Şubat – 02 Mart tarihlerinde yapılacak

Dergi: 1426       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 25/02/2019      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Uluslararası Boru Tel ve Rulo Fuarı, 28 Şubat – 02 Mart tarihlerinde yapılacak


Uluslararası Boru Tel ve Rulo Fuarı, yerli ve yabancı birçok üretici firmayı, bir araya getirerek ticari bir platforma ev sahipliği yapıyor. Voli Fuar tarafından düzenlenen fuar, 28 Şubat – 02 Mart tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de kapılarını ziyarete açacak.

İngiltere, Almanya, Tayvan, İtalya, Kore, Hindistan, Çin gibi ülkelerden pek çok firmanın katıldığı fuar, yurtiçinde üreticileri kurum ve kuruluşları bir araya getirmenin yanı sıra yerli firmaların yurt dışı bağlantılarını da güçlendirmek için sağlam bir zemin hazırladı. Fuarın firmalar dışında bir diğer takipçisi de (ITA) Dünya Borucular Birliği yetkililerinden alınılan bilgiye göre; Türkiye sektörde büyük bir ivme katediyor. Fuarın özellikle Türkiye’de düzenlenmesinin avantaj olduğunu ve sektörün gelişmesinde önemli bir etken olduğunu düşünen birlik yetkilileri, fuarın en önemli destekçileri arasında yer alıyor.

Çelik İhracatçıları Birliği Desteğiyle, İkili Görüşmeler Gerçekleştirilecek
2019 yılının 28 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de gerçekleştirilecek olan “Uluslararası Boru Tel ve Rulo Fuarı”, boru, profil ve ek parçalardan, boru üretim makinaları ve işleme ekipmanlarına, profil üretim makinalarından işleme teknolojisi araç ve gereçlerine, teller ve tel üretim makinalarından işleme teknolojisi araç ve gereçlerine, rulo ve lehva saçlarından rulo kesme ve elleçleme teknolojisine kadar çok çeşitli ürün gruplarını içeriyor. Fuarda ayrıca, Çelik İhracatları Birliği tarafından Boru Tel Rulo Fuarı’na özel olarak, 28 Şubat tarihinde fuar alanında ikili görüşmeler gerçekleştirilecek. 3 gün boyunca fuar alanında bulunacak olan heyet, fuarı ziyaret ederek satın almalar gerçekleştirecek. Küresel firmalara ürün veren firmalar, uluslararası dev projelerde tercih ediliyorlar. Dünya çapında başarılarıyla göz kamaştıran boru tel rulo sektörlerinin üreticileri, uluslararası arenada ürün geliştirmede dünya devlerini geride bırakıyorlar.

28 Şubat 2019’a doğru adım adım
Heyecan verici ve sektör açısından ticari kazancı yüksek olan fuar, ülkemizin hem ticari hem coğrafi olarak oldukça şanslı konumda olmasını fırsat biliyor. Çok değişik ülkelerden ziyaretçi hedeflenen fuarda; Irak, Tunus, Çin, Almanya, İtalya, Kore, Hindistan, İngiltere, Erbil ve Tayvan’dan alıcılarını bekliyor.

Fuar, 28 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında, saat 18.00’a kadar ziyaret edilebilecek.



Uluslararası Boru Tel ve Rulo Fuarı, 28 Şubat – 02 Mart tarihlerinde yapılacak




Linkedin


Nordex

hakan plastik
nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
hydropower

EIF Konferansı