VakıfBank SKY Limit’e Stevie Ödülü

VakıfBank SKY Limit’e Stevie Ödülü

Dergi: 1504       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 16/09/2020      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


VakıfBank SKY Limit’e Stevie Ödülü


VakıfBank, limit yönetimini müşterilerin belirlemesine imkân veren yenilikçi ürünü SKY Limit’ ile Bronz Stevie Ödülü’nün sahibi oldu. VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Lütfü Çelebi, “SKY Limit’in uluslararası arenada ödüle layık görülmesi nokta atışı teknolojik çözümlerimizle doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” dedi.

VakıfBank’ın yenilikçi ürünlerinden SKY Limit, 30’dan fazla ülkeden binlerce projenin yarıştığı Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde Ürün ve Hizmetler Kategorisi Finansal Hizmetler alt kategorisinde değerlendirmeye alındı. Jürinin yaptığı değerlendirme sonrasında SKY Limit, Bronz Stevie’ye layık görüldü. Jüri değerlendirmesinde SKY Limit’in müşteriler için zaman alan bir ihtiyacı teknolojik bir şekilde çözdüğü belirtilerek “Dijitalleşme gelecektir ve VakıfBank, hızla bu yolda ilerliyor” yorumu yapıldı.

VakıfBank dijital geleceğe ilerliyor

VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Lütfü Çelebi, “Müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarını yapılan veri analizleri sonucu tespit ederek, hızlıca kullanmaya başlayacakları dijital ürün ve hizmetlerle çözüyoruz. SKY Limit’te yoğun bir talep ve kullanım olduğunu sahadan aldığımız geri bildirimler dolayısıyla biliyorduk. Elbette Stevie gibi uluslararası bir organizasyon tarafından da ödüle layık görülerek takdir edilmek öncelikle Türkiye sonrasında bankamız için gurur verici. Ayrıca jüri yorumları, VakıfBank’ın dijital yolculuğunun uzaklardan da görülebildiğini bizlere gösteriyor. Türkiye bankacılık sektörü açısından önemli, dijital bankacılıkta ise dünyada gerçekten öncü hizmetleri ön planda tutuyoruz” şeklinde konuştu.

Nokta atışı bir dijital hizmet; SKY Limit

Çelebi, şöyle devam etti; “Dijital değişim dönüşümümüz sürüyor. Hem bugüne hem de geleceğe hazırlanıyoruz. SKY Limit, bu anlayışla geliştirdiğimiz nokta atışı ürün hizmetlerimizden biri; özel sektör çalışanlarından memurlara varıncaya kadar, toplumun önemli bir kesimini kapsayan, onlara limitinizi önceden bilerek kendiniz yönetin dediğimiz bir ürün… Geliri belli geniş bir müşteri portföyümüz onay almak, beklemek gibi şeylerle karşılaşmadan kredi limitlerini ek hesap, kredi kartı ya da ihtiyaç kredisi gibi farklı kredi ürünlerine dağıtabiliyor. VakıfBank Mobil ya da şube aracılığıyla bu işlemler gerçekleştiriliyor”

Stevie Nedir?

2002 yılından bu yana uluslararası şirket ve organizasyonları yıl içinde gösterdikleri performans ve sosyal hayata yansıyan pozitif katkıları çerçevesinde ödüllendiren Stevie Ödülleri, dünyanın en saygın iş ödülleri arasında yer almaktadır.

 



VakıfBank SKY Limit’e Stevie Ödülü




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower