Volvo İş Makinaları, 27-30 Mart 'ta Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda ...

Volvo İş Makinaları, 27-30 Mart 'ta Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda ...

Dergi: 1429       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 22/03/2019      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Volvo İş Makinaları, 27-30 Mart 'ta Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda ...

25. İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na katılacak olan Ascendum Makina, distribütörü olduğu Volvo İş Makinaları’nın mermer sektörüne yönelik modellerini fuarda sergileyecek.


Ascendum Makina, 27-30 Mart tarihlerinde fuarizmir’de gerçekleştirilecek olan Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda Volvo’nun zorlu koşullar için geliştirdiği L350H lastikli yükleyici, EC480D paletli ekskavatör ve A40E belden kırmalı kaya kamyonunu sergileyecek. Ayrıca Ascendum Makina’nın fuarda satış sonrası ve belirlenen yedek parçalara yönelik özel kampanyalar düzenleyeceği de belirtiliyor. 



Büyük makina ihtiyacına Volvo çözümleri 


Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ascendum Makina COO’su Tolga Polat, fuarda sergileyecekleri Volvo L350H lastikli yükleyicilerin mermer sektörünün daha fazla üretme, hızlı-verimli çalışma ve yakıt maliyetini düşürme ihtiyacına cevap vermek üzere geliştirilen bir makine olduğunu belirterek; “Lastikli yükleyici sınıfındaki bu büyüme ihtiyacı, ocakların diğer ana makinası olan ekskavatör için de zorunlu hale geldi. Burada da Volvo EC750EL önemli bir seçenek olarak firmaların alternatifleri arasında yer alıyor. Çünkü L350H ve EC750EL takım halinde çalışan makinalar.” dedi. 

Volvo L350H lastikli yükleyicilerin, sahip oldukları düşük devirde yüksek tork üreten VOLVO D16 motor ve yeni nesil yüke duyarlı hidrolik sistem sayesinde yüzde 20’ye varan üretkenlik sağladığı belirtiliyor. Tıpkı bir önceki model olan L350F gibi rakiplerine oranla daha uzun çalışma saatleri, yüksek performans ve yakıt ekonomisi sunduğu da ifade edilenler arasında.  



Volvo EC480D ekskavatörün ise mermer ocaklarından beklenen düşük yakıt tüketimi, seri çalışma ve yüksek üretkenlik gibi özellikleri bünyesinde barındırdığı belirtiliyor. Ayrıca fuar süresince Ascendum Makina standında 39 ton taşıma kapasitesine sahip A40E modeli de yer alacak. 

Fuara özel kampanyalar

Ascendum Makina, fuara özel olarak hazırlanan yedek parça ve uzatılmış garanti kampanyaları ile kullanıcılarına kaliteli hizmeti daha uygun şekilde sunmayı hedefliyor. Ascendum Makina COO’su Tolga Polat, yoğun tempoda çalışan iş ortaklarının bu kampanyalarla makina bakımı ve arızaları ile uğraşarak zaman kaybetmemelerini amaçladıklarını dile getirdi. 



Volvo İş Makinaları, 27-30 Mart 'ta Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda ...




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

hydropower

EIF Konferansı