Weidmüller Türkiye, 30. yılını Kutluyor

Weidmüller Türkiye, 30. yılını Kutluyor

Dergi: 1555       Kategori: İş Dünyası       Yayınlanma Tarihi: 21/09/2021      
  Geri Git       Sayfayı Yazdır            


Weidmüller Türkiye, 30. yılını Kutluyor


30 yılını kutlayan Weidmüller Türkiye 23 Eylül 2021 Perşembe günü saat 15.30 da  instagram hesabından canlı yayın yapacak.

Four Seasons Bosphorus Otel’de gerçekleşecek olan etkinlikte Genel Müdür Birol Atay,  Avrupa Satış ve Pazarlama Müdürü Josef Gross, Pano İçi Ürünler Ürün Grubu Müdürü Dr. Sebastian Durst ve CSO Dr. Timo Berger’in konuşmaları olacak.

 

 
Weidmüller Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Genel Müdürü Birol Atay  30. yılı şöyle kutluyor:
 
"Weidmüller Türkiye olarak 30. yılımızı ilk günkü heyecanımız ve güvenimizle kutluyor; bu ülkede ve pazarda hizmet vermenin onurunu yaşıyoruz. Sun Tzu'nun milattan önce 6. yüzyılda söylediği aşağıdaki sözler, bana 21 yıldır parçası olmaktan mutluluk duyduğum Weidmüller ailesini hatırlatıyor. 'Sadece beş müzik notası var ama bu beşinin kombinasyonları hiç duyulmamış melodilerin ortaya çıkmasını sağlar. Beş ana renk var ama bir arada hiç görülmemiş renkler üretirler. Sadece beş büyük tat var ama bunların kombinasyonları hiç bitmeyecek kadar çok tat üretir.' Gücünü çalışanlarından ve değerli iş ortaklarından alan bu geniş aile olarak, hep birlikte 30 yıldır hiç duyulmamış melodiler, hiç görülmemiş renkler ve hiç bitmeyecek tatlar ürettik ve daha nice uzun seneler üretmeye devam edeceğiz. Hep birlikte nice başarılı yıllara! Let’s connect. "
 
 
 

 



Weidmüller Türkiye, 30. yılını Kutluyor




Linkedin


Nordex

hakan plastik
ICCI

nükleer

Su Kayıp Kaçak Fuarı
Electric Fuarı

Solarex

hydropower